Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Isuzu 5-13610-144-0 5136101440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Isuzu 5-13610-144-0 5136101440
Cod produs
KSI98D6Y-O
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta pompa de apa Isuzu 5-13610-144-0 beneficiezi de calitate ca a unui produs original, la un pret mult mai accesibil decat acesta din urma. A fost creata intocmai dupa modelul piesei originale, in Europa, pentru a rezista o perioada indelungata de timp si a iti oferi maxima eficienta. O poti avea chiar maine, daca plasezi o comanda in cursul zilei de astazi. Nu mai astepta!

Este indicat sa oferi suficient lichid de racire motorului utilajului tau, pentru a fi sigur ca nu exista riscul supraincalzirii elementelor din ceramica si cauciuc ce etanseaza pompa.

Afli mai multe detalii de la unul dintre colegii nostri din cadrul departamentului tehnic, disponibil pentru tine gratuit. Comenzile se plaseaza la telefon, prin e-mail sau direct pe site-ul nostru.

Pompa de apa Isuzu 5-13610-144-0 are o perioada de garantie de un an de zile. In aceasta perioada, este posibila inlocuirea ei fara a replati suma initiala, daca apar situatii neprevazute. Certificatul de garantie va fi in colet impreuna cu pompa.

Livram prin curierat rapid, oriunde in tara. Ai avantajul de a putea deschide coletul si de a verifica starea piesei, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Poti avea parte de aceasta pompa de apa Isuzu 5136101440 chiar astazi daca iti este la indemana sa vii pana la sediul nostru. Te asteptam!

Asigura-te, inainte de montaj, ca folosesti un antigel de calitate in curatarea instalatiei de racire. Acesta are in componenta agenti anticorozivi care impiedica depunerea ruginii. Precautia ta reduce riscul afectarii atat a pompei, cat si a presetupei.

Este important sa eviti lovirea cu ciocanul a axului sau fuliei, pentru a nu deteriora rulmentul sau simeringul ce etanseaza pompa. De asemenea, nu este de dorit o sarcina axiala in exces si iti recomandam sa reglezi intinzatorul curelei de transmisie, daca e cazul.

Pentru mai multe informatii privind serviciile de montaj pe care le oferim si alte operatiuni necesare, nu ezita sa ne contactezi chiar acum!

Specificatii tehnice:

• Diametru suport prindere fulie - 79mm
• Distanta dintre 2 gauri consecutive - 42mm
• Distanta dintre 2 gauri opuse - 60mm
• Prinderea pompei pe blocul motor se realizeaza cu 5 suruburi (neincluse in set )
• Garnitura de la pompa de apa este inclusa
• Inaltimea totala a pompei - 173mm

Codul pentru acest produs: KSI98D6Y-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura