Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Isuzu 5-13610-144-1 5136101441

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Isuzu 5-13610-144-1 5136101441
Cod produs
CE1XJ3HV-O
Out Of stock
Descriere
Alege pompa de apa Isuzu 5-13610-144-1 din oferta noastra si vei fi multumit!

Aceasta excelenta pompa de apa Isuzu 5-13610-144-1 este alegerea perfecta pentru a avea parte de o piesa comparabila calitativ cu originala, la un pret mult mai redus decat aceasta. Garantam eficienta si rezistenta piesei pe o perioada indelungata de timp, lipsita de probleme.
Un alt avantaj este ca o poti avea chiar maine, daca plasezi o comanda in cursul zilei de astazi pe site-ul nostru.

Nu uita!
Este indicat sa oferi suficient lichid de racire motorului utilajului tau, pentru a evita supraincalzirea elementelor de ceramica si cauciuc ce etanseaza pompa de apa.
Pentru mai multe detalii despre pompa de apa, ne poti suna chiar acum, unul dintre colegii nostri de la departamentul tehnic standu-ti la dispozitie gratuit! Comanzi la unul din numerele de telefon de pe site, prin e-mail sau completand formularul propus.

Perioada de garantie a pompei este de un an de zile. Poti sa o schimbi fara a replati pretul acesteia, daca apar probleme cauzate de fabricatie, iar montajul a fost corespunzator.

Livram pompa de apa Isuzu 5136101441 prin curierat rapid, peste tot in tara, si iti oferim posibilitatea de a verifica piesa primita, pentru a te asigura ca totul este in regula. Daca preferi sa vii pana la sediul nostru, te asteptam!

Inainte de montaj, asigura-te ca folosesti un antigel de calitate in curatarea instalatiei de racire. Acesta are in componenta agenti anticorozivi, care impiedica depunerea ruginii, pastrand pompa si presetupa neafectate.

Stiai ca:

Este indicat sa eviti lovirea cu ciocanul a axului si a fuliei? Astfel, nu risti deteriorarea rulmentului sau a simeringului ce etanseaza pompa.
Alte aspecte importante sunt - evitarea unei sarcini axiale in exces pe axul pompei si reglarea intinzatorului curelei de transmisie (asta daca e cazul).

Suna-ne chiar acum si iti dam toate detaliile legate de serviciile de montaj si nu numai, pe care le oferim!

Specificatii tehnice:

• Diametru suport prindere fulie - 79mm
• Distanta dintre 2 gauri consecutive - 42mm
• Distanta dintre 2 gauri opuse - 60mm
• Prinderea pompei pe blocul motor se realizeaza cu 5 suruburi (neincluse in set )
• Garnitura de la pompa de apa este inclusa
• Inaltimea totala a pompei - 173mm

Codul pentru acest produs: CE1XJ3HV-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura