Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Isuzu 5-13610-026-2 5136100262

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Isuzu 5-13610-026-2 5136100262
Cod produs
P13V2FQA-O
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa Isuzu 5-13610-026-2 este o piesa ce imbina calitatea si accesibilitatea. Fiind fabricata intocmai dupa modelul piesei originale, ea iti poate oferi aproximativ aceeasi performanta ca cea mai sus mentionata. Diferenta de investitie este, insa, semnificativa. Un alt avantaj este ca poti avea pompa chiar maine, daca o comanzi in cursul zilei de astazi.

Este indicat sa te asiguri ca oferi motorului utilajului tau suficient lichid de racire, pentru a evita supraincalzirea elementelor de ceramica sau de cauciuc ce etanseaza pompa.

Colegii nostri de la departamentul tehnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie despre pompa de apa Isuzu 5-13610-026-2. Nu ezita sa ne suni chiar acum - consultanta tehnica este complet gratuita! Daca te-ai hotarat si vrei sa o comanzi, suntem disponibili telefonic, prin e-mail sau pe site-ul nostru.

Pompa de apa se afla in garantie pentru un an de zile, timp in care o poti inlocui, perfect gratuit, daca apar situatii neprevazute, datorate unor defecte de fabricatie.

Livram pompa de apa Isuzu 5136100262 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, ce ajung peste tot in tara, in cel mai scurt timp. Ai posibilitatea de a deschide coletul in vederea verificarii piesei, inainte de a plati. Daca o optiune mai avantajoasa pentru tine este sa te prezinti direct la sediul nostru, noi te asteptam!

Inainte de montaj, asigura-te ca folosesti un antigel de calitate pentru curatarea instalatiei de racire. Astfel, nu lasi rugina sa afecteze pompa si presetupa. Totodata, este important sa eviti lovirea cu ciocanul a axului sau fuliei, pentru a nu deteriora rulmentul sau simeringul ce etanseaza pompa. O sarcina axiala redusa este benefica si, daca este cazul, este indicat sa reglezi intinzatorul curelei de transmisie.

Suna-ne pentru mai multe detalii privind serviciile de montaj sau alte operatiuni necesare la utilajul tau!

Specificatii tehnice:
• Diametru suport prindere fulie - 79mm
• Distanta dintre 2 gauri consecutive - 42mm
• Distanta dintre 2 gauri opuse - 60mm
• Prinderea pompei pe blocul motor se realizeaza cu 5 suruburi (neincluse in set )
• Garnitura de la pompa de apa este inclusa
• Inaltimea totala a pompei - 173mm

Codul pentru acest produs: P13V2FQA-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura