Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Isuzu 1-13610-145-2 1136101452

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Isuzu 1-13610-145-2 1136101452
Cod produs
BC1JT2U4-O
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta pompa de apa Isuzu 1-13610-145-2 ai parte atat de o calitate excelenta, cat si de un pret accesibil! Rezistenta ei in timp o face sa fie o alegere potrivita, ea fiind o replica reusita a piesei originale. A fost fabricata in Europa, din materiale dure, ce fac fata solicitarii repetate. Un alt aspect atragator al acestei piese este ca o poti avea chiar maine, daca plasezi comanda in cursul zilei de astazi. Nu mai astepta si suna-ne acum!

Stiai ca:
Daca ai grija si oferi suficient lichid de racire motorului utilajului tau, eviti supraincalzirea elementelor de ceramica si cauciuc ce etanseaza pompa si, astfel, te bucuri de o si mai indelungata exploatare a acesteia.

Pentru mai multe detalii, iti stau la dispozitie telefonic colegii nostri din cadrul departamentului tehnic, ce iti furnizeaza toate informatiile de care ai nevoie, complet gratuit!

Daca vrei sa comanzi o astfel de pompa de apa Isuzu 1136101452 - o poti face prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa.

Perioada de garantie a pompei de apa acopera un an de zile, perioada in care poate fi posibila o inlocuire a ei, gratuita, daca apar situatii neprevazute. Iti recomandam sa citesti certificatul de garantie, ce se va afla in colet, impreuna cu pompa.

Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, ce ajung peste tot in tara in cel mai scurt timp posibil. Ai avantajul de a putea deschide coletul si a te asigura ca piesa se afla in cea mai buna stare. Daca este mai convenabil pentru tine sa vii direct la sediul nostru, te asteptam!

Este indicat ca, inainte de montaj, sa fii sigur ca folosesti un antigel de calitate pentru curatarea instalatiei de racire. Astfel, impiedici rugina sa se depuna in acest loc, protejand si pompa si presetupa.

Totodata, evita lovirea cu ciocanul a axului sau fuliei, pentru a nu deteriora rulmentul sau simeringul ce etanseaza pompa. Este recomandabila o sarcina axiala cat mai redusa pe axul pompei si, daca este cazul, reglarea intinzatorului curelei de transmisie.
Apeleaza la noi pentru ajutor la montaj si nu numai, si interventia iti este asigurata direct la punctul tau de lucru, rapid.

Suna-ne acum si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

• Diametru suport prindere fulie - 79mm
• Distanta dintre 2 gauri consecutive - 42mm
• Distanta dintre 2 gauri opuse - 60mm
• Prinderea pompei pe blocul motor se realizeaza cu 5 suruburi ( neincluse in set )
• Garnitura de la pompa de apa este inclusa
• Inaltimea totala a pompei - 173mm

Codul pentru acest produs: BC1JT2U4-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura