Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 374

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 374
Out Of stock
Descriere
Nu trebuie sa fii un impatimit al mecanicii si al pieselor ca sa iti dai seama ca sistemul de alimentare cu combustibil nu functioneaza cum trebuie. Iar daca vezi ca lucrurile nu mai merg, schimbarea pompei este obligatorie. Pompa de alimentare Massey Ferguson 374 poate veni in locul celei uzate si toate redevin cum erau la inceputuri. Adica, tractorul va fi performant, fluxul de combustibil va fi livrat motorului corect, toate intra pe fagasul normal. Piesa este importata din Uniunea Europeana si prezinta aceleasi caracteristici cu ale celei originale.

Ai in dotare un tractor Massey Ferguson 374V? Poti sa montezi acest tip de pompa de alimentare si pe el, este perfect compatibil. Pompa este mecanica, iar axul cu came o actioneaza. In oferta noastra, acest produs vine insotit de certificat de garantie si de o garnitura. Garnitura aceasta se foloseste cand etansezi corpul pompei de blocul motor. Ne poti cere oferta si, daca iti place ce descoperi in ea, te asteptam sa plasezi o comanda.

Pompa de alimentare Massey Ferguson 374 - bucura-te de calitatea superioara!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau? poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 374 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare Massey Ferguson 374 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca ?sanatos? la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura