Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF265
Out Of stock
Descriere
Fii cu ochii pe ofertele noastre mereu, nu stii de unde sare piesa de schimb salvatoare. A sarit prima pompa de alimentare Massey Ferguson MF265 pentru ca de ea ai nevoie acum si ea stie ca este eroina sistemului de alimentare cu combustibil. Ea este cea care, ajutata de datele tehnice cu care producatorul european a inzestrat-o, va schimba radical desfasurarea activitatii tale cu tractorul. Acesta devine performant pentru ca ea este eficienta si functioneaza fara probleme. Comanda cu incredere acest model de calitate superioara!

Pompa de alimentare din oferta noastra este compatibila si cu tractorul Massey Ferguson MF265S. Pentru ca este una mecanica, axul cu came este cel care o actioneaza. Iti va fi livrata cu un bonus. Un o-ring care etanseaza corpul pompei de blocul motor. Cere-ne chiar acum o oferta si iti prezentam toate detaliile, iar consultanta este absolut gratuita pentru fiecare client care ne trece pragul! Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe mail, Whatsapp sau direct pe site.

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF265 - o investitie remarcabila!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe ?rosu?! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF265 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF265 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura