Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Massey Ferguson MF6465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6465
Out Of stock
Descriere
Atentie tuturor operatorilor de tractoare! Daca iti doresti o masinarie care sa functioneze cu o fiabilitate maxima pe termen lung, atunci aceasta pompa de apa Massey Ferguson MF6465 este alegerea perfecta. Aceasta este proiectata special sa ofere performanta si durabilitate fara egal, iar materialele folosite sunt dintre cele mai bune, rezistente la uzura. Pompa circula amestecul de fluide, asigurand temperaturi optime pentru motorul utilajului tau. Comanda acum pompa noastra superioara pentru a obtine ce este mai bun de la vehiculul tau! Renunta la orice tip de compromis! Alege, in schimb, produsele noastre durabile si rezistente, in care poti avea incredere! Apeleaza-ne, chiar in aceste momente, si afla toate detaliile tehnice ale componentei!

O pompa de apa Massey Ferguson MF6465 garanteaza rezistenta!

Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum, si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune. Avand rolul de a raci motorul utilajului tau, aceasta piesa de schimb este o componenta rezistenta si sigura! Iata o investitie sigura care inspira incredere.

Servicii conexe pentru tine!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Aceasta pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Vrem sa ai certitudinea unei livrari ca la carte, care nu iti da batai de cap si care nu te face sa astepti! O pompa de apa pentru tractor Massey Ferguson MF6465 este produsul care va fi livrat la usa ta, oriunde te-ai afla, in cele mai sigure conditii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau, depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

Specificatii tehnice:
- o garnitura
- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura