Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Massey Ferguson MF7475

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF7475
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa te bucuri de ce este mai bun din partea utilajului tau, atunci pompa noastra de apa pentru motor este alegerea perfecta. Aceasta pompa de apa Massey Ferguson MF7475 este inima sistemului de racire al masinariei. Pompeaza lichidul de racire prin motor pentru a nu-l supraincalzi. O pompa de apa nu misca singura apa, ci controleaza fluxul de lichid de racire prin motor, iar lichidul de racire este de obicei un amestec de apa si antigel. Ce ar fi sa alegi un produs rezistent, nou nout si in perfecta stare? Produsul nostru respecta cele mai inalte standarde de proiectare si executie si este recomandarea pe care noi o lansam cu caldura! Nu pierde nici timp si nici bani cu produse de slaba calitate! Achizitioneaza articole sigure! Fii mandru de alegerile facute, dar, mai ales, fii mandru de felul in care utilajul tau functioneaza, avand la dispozitie piesele noastre de schimb!

O pompa de apa Massey Ferguson MF7475 este o piesa de top!

Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum, si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune. Avand rolul de a raci motorul utilajului tau, aceasta piesa de schimb este o componenta rezistenta si sigura! Iata o investitie sigura care inspira incredere.

Servicii conexe pentru tine!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Aceasta pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Vrem sa ai certitudinea unei livrari ca la carte, care nu iti da batai de cap si care nu te face sa astepti! O pompa de apa pentru tractor Massey Ferguson MF7475 este produsul care va fi livrat la usa ta, oriunde te-ai afla, in cele mai sigure conditii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau, depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

- o garnitura

- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura