Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 284

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 284
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Massey Ferguson 284 este o optiune viabila. Rezolvi problema tehnica a sistemului de alimentare cu combustibil intr-un timp foarte scurt pentru ca este in stoc! Pretul este atragator! Unu, pentru ca noi suntem importatori direct. Doi, pentru ca este o piesa de schimb aftermarket care se deosebeste de original doar prin pretul mult mai mic. Ea se fabrica in Europa, iar producatorul a inzestrat-o cu toate calitatile tehnice care sa-i ofere in sfarsit tractorului tau forta necesara sustinerii activitati zilnice.

Pompa mecanica este actionata de axul cu came si este foarte eficienta. Tractorul va performa in sfarsit corect pentru ca motorul va avea asigurat fluxul de combustibil necesar unei functionari optime. Garnitura, care face etansarea dintre corpul pompei si blocul motor, o vei gasi in colet alaturi de produsul comandat. Ea este inclusa in pret. Mai sunt multe avantaje de care te poti bucura la noi. Iti oferin consultanta tehnica gratuita si iti putem trimite si o echipa de mecanici care sa intervina asupra utilajului.

Pompa de alimentare Massey Ferguson 284 - oferta geniala te asteapta la ACN!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 284 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Massey Ferguson 284 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura