Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF275

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF275
Out Of stock
Descriere
Acum este momentul sa faci o investitie remarcabila pentru tractorul tau! Pompa de alimentare Massey Ferguson MF275 este in oferta si costa foarte putin. Este o alternativa a piesei originale, dar o inlocuieste cu succes pentru ca producatorul s-a ingrijit sa-i ofere toate materialele de calitate care sa-i creasca eficienta si sa o faca sa reziste fantastic de mult in timp. Te rugam sa ceri o oferta si sa te convingi singur ca pompa mecanica, actionata de axul cu came, este cea mai buna alegere pe care o poti face.

Tot in oferta vei observa un alt detaliu. Garnitura, care face etansarea dintre corpul pompei si blocul motor, este livrata impreuna cu piesa si nu te costa nimic in plus. Cu siguranta mai sunt informatii pe care doresti sa le afli. Noi suntem la dispozitia ta in fiecare zi lucratoare si iti oferim consultanta tehnica gratuit. Cele mai bune solutii tehnice ti le vor livra asistentii nostri care sunt oameni foarte bine pregatiti in domeniu! Apeleaza-ne si lasa-ne sa-ti fim cu adevarat de ajutor in intretinerea tractorului tau!

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF275 - aduce tractorul pe linia de plutire!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF275 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF275 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura