Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 273

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 273
Out Of stock
Descriere
Probabil ai fost in situatii si mai grele cu tractorul, dar mereu esti luat pe nepregatite cand se intampla sa se strice ceva. E bine ca la noi ai solutii la problemele tale! Pompa de alimentare Massey Ferguson 273 te va ajuta sa depasesti aceasta situatie. Te ajuta datorita faptului ca reusesti sa economisesti fara sa faci rabat la calitate. Este realizata in Uniunea Europeana si, prin respectarea standardelor de calitate, s-a obtinut o piesa care inlocuieste originalul fara sa observi vreo diferenta in privinta performantei. Fiind o pompa mecanica, axul cu came este cel care o actioneaza.

In oferta noastra, piesa se livreaza cu tot cu garnitura. Ea se foloseste pentru a etansa corpul pompei de blocul motor. Expertii tehnici din domeniu recomanda ca filtrul de motorina sa fie schimbat si el tot acum. Avem acest reper in stoc si iti putem livra toate componentele intr-un timp foarte scurt. Iar pretul total va fi si mai bun. Te putem ajuta cu montajul daca ne soliciti. Avem un service mobil care se poate deplasa la tine si interventia va dura foarte putin. Contacteaza-ne oricand doresti!

Pompa de alimentare Massey Ferguson 273 - asigura performanta tractorului!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe ?rosu?! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 273 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Massey Ferguson 273 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura