Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-147

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Piata este plina astazi de piese de schimb, de toate tipurile si pentru toate buzunarele. Care mai pe stil, care mai pe fitze, care mai pe functionare corecta. Poate fi bine, poate fi si rau. Pentru ca te poti trezi cumparand o piesa de schimb frumoasa pe dinafara si ?putreda? pe dinauntru. Te-a incantat pretul si ai tratat superficial fiabilitatea si rezistenta. E de inteles, se mai intampla. Asadar, daca ai nevoie de o rulment butuc Dana Spicer 112-147 de o calitate verificata, suna la noi. Suntem seriosi. Incredere maxima.

Exista, negresit, cate un loc pe lume unde fiecare poate gasi raspuns la problemele sau dorintele sale. Pentru cand ai prea multi bani, exista o excursie exotica in Asia. Pentru prea mult adrenalina exista Legiunea Straina. Pentru o masa cu prietenii mergi la ?Carul cu bere? Pentru cateva zile de odihna exista locul numit ?la mama, la sat?. Pentru o pizza buna exista Sicilia. Daca dorinta este una tehnica, exista ACN. Suntem raiul utilajelor care au nevoie de un restart. Nu trebuie sa bati la porti, nu trebuie sa urci in ceruri pentru asta. Doar suni. Rezolvam, apoi putem visa in continuare.

Rulment butuc Dana Spicer 112-147 pastreaza obrazul fin daca este intretinut cu grija
O problema importanta cu care se confrunta rulmentii este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Inclusiv apa poate sa dauneze si sa aiba un impact negativ asupra durabilitatii. Se impun urmatoarele actiuni: evitarea acumularii de resturi, controale de rutina, descoperirea punctelor de scurgere.

Mi casa es su casa
De aceea am infiintat acest serviciu de consultanta gratuit si permanent. Cum sa ii iei banii unui musafir care vine sa iti ceara un sfat? Te asiguram ca beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta a problemei precum si de o solutie corespunzatoare. Nu conteaza cat de departe esti. Nu conteaza cat de complicata este treaba. Vorbeste cu noi si rezolvam. Nu exista defectiune careia sa nu ii gasim leacul.

Garantie
In primele 6 luni de zile incepand cu data facturarii vei beneficia de garantie pentru acest rulment butuc Dana Spicer 112-147 cumparat de la noi din depozit. Vrem sa iti recomandam executia unui montaj profesionist, pentru ca defectiunile provenite din cauza utilizatorului nu sunt acoperite.

Livrare
Pentru a intra in posesia rulmentului, lasa-ne datele de expeditie si va ajunge la destinatie a doua zi lucratoare. Rambursul il vei putea achita dupe desfacerea pachetului, pentru a verifica inainte daca piesa este in regula. In acest fel evitam neintelegerile. Desigur, poti opta pentru a ridica personal produsul din depozitul de la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Consultantii nostri te vor sfatui intotdeauna ca montajul sa fie realizat intr-un service autorizat. Chiar daca poate parea o operatiune simpla, afla ca nu e. Este recomandabil sa te asiguri ca o face un mecanic profesionist. Daca ai nevoie de unul pentru montajul respectiv, dar si pentru alte probleme tehnice, nu ezita sa ne contactezi. Mecanicii nostri vin direct la punctul tau de lucru, rapid.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura