Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru Johnston Bros Serie 400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Johnston Bros Serie 400
Out Of stock
Descriere
Cand esti pe fuga si vrei sa scapi de corvoada cumparaturilor de piese de schimb pentru echipamentul tau, vii la noi! Pompa alimentare Johnston Bros Serie 400 este deja in stoc, ti se livreaza in 24 de ore, ai si montaj daca ne soliciti. Haide sa incepem cu inceputul. Piesa este fabricata in Uniunea Europeana si are in alcatuire materiale foarte bune care o transforma intr-un produs foarte rezistent. Performanta piesei va contribui la cresterea randamentului echipamentului tau. Pompa de motorina este mecanica si o actioneaza axul cu came.

De importanta maxima este faptul ca nu vei primi doar pompa daca plasezi comanda acum. Iti vom trimite si garnitura care etanseaza corpul pompei de blocul motor. Este foarte bine daca schimbi filtrul de combustibil tot acum. De oferte faine nu ducem lipsa si, daca le iei pe amandoua, iti vom face o oferta si mai avantajoasa. Consultanta gratuita este accesibila tuturor clientilor, deci, daca mai ai intrebari, suntem aici la un telefon sau click distanta!

Pompa alimentare Johnston Bros Serie 400 - cea mai buna oferta pe care ai gasit-o!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Pompa de alimentare pentru Johnston Bros Serie 400 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa alimentare Johnston Bros Serie 400 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca ?sanatos? la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura