Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Dodge Commando Serie 100 R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dodge Commando Serie 100 R
Out Of stock
Descriere
Cine sa te ajute cand dai de greu? ACN Piese Utilaje isi doreste sa fie partenerul tau! Pompa alimentare Dodge Serie 100 RG este propunerea noastra pentru problema tehnica a sistemului de alimentare al camionului. Cu asta se rezolva tot chinul si poti fi sigur ca va fi o inlocuire de durata. Asta se datoreaza faptului ca materialele folosite in componenta ei sunt de calitate superioara. Producatorul european iti ofera si certificat de garantie. Cu siguranta ca ai piesa de schimb eficienta, pe care ti-o doreai, treci imediat la cerutul ofertei.

Iar cand vei vedea pretul accesibil, nu va mai fi cale de intors. O comanzi! Iar daca o comanzi, nu mai e cale de dat inapoi si trebuie sa o montezi rapid, probabil maine. De ce spunem asta? Pentru ca iti expediem coletul urgent! In doar 24 de ore ai piesa, care nu vine singura, ci cu o garnitura. Ea etanseaza pompa mecanica, actionata de axul cu came, de blocul motor. Ba si montajul il poti face cu noi daca ne soliciti ajutorul. Avem service mobil si mecanici experimentati.

Pompa alimentare Dodge Serie 100 RG - pentru un camion bine alimentat!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru camion Dodge Commando Serie 100 RG se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Pompa alimentare Dodge Serie 100 RG se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura