Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Lincoln Electric 300 & 400 Amp

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lincoln Electric 300 & 400 Amp
Out Of stock
Descriere
ACN iti face experienta cumparaturilor de piese de schimb pentru echipamentele tale mai placuta, mai confortabila si mai sigura. Pompa alimentare Lincoln 300 400 Amp este o piesa fantastica ce va da echipamentului tau un boost de energie. Provine din ateliere de mecanica europene si este foarte eficienta datorita materialelor bune din care este compusa. Fabricantul ne asigura de lunga ei perioada de functionare si ca sa fim siguri de acest lucru, ofera o garantie de un an de zile.

Nu primesti doar o pompa si-un certificat, mai e ceva acolo, un bonus. Este vorba despre garnitura de etansare care leaga, practic, corpul pompei de blocul motor. Este esentiala si va face ca reparatia sa fie un succes fenomenal. Ar mai fi o treaba daca schimbi filtrul de motorina tot acum. Asa, te-ai asigura ca mai adaugi o perioada lunga de timp de existenta a piesei. Va functiona in parametri optimi fara indoiala. Mai ramane sa ceri ofertele si sa descoperi toate detaliile. Daca mai ai chestiuni tehnice de lamurit, asistentii nostri te ajuta cu tot dragul!

Pompa alimentare Lincoln 300 400 Amp - esti curios sa o incerci?

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de alimentare pentru generator Lincoln Electric 300 400 Amp vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa alimentare Lincoln 300 400 Amp va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura