Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-158

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-158 este compatibil cu sistemul de transmisie al utilajului tau si merita toata atentia ta! Si nu doar pretul lui foarte bun, caci preturi bune au si altii, ci excelenta calitate si caracteristicile lui unice. Ca orice produs Dana Spicer, nici acest rulment nu se dezminte! In plus, nu uitam ca, dupa comanda, sa iti punem in pachet si un certificat de garantie pentru defecte din fabrica de 6 luni. Nu uitam nimic din ce ti-ar ajuta sa iti mentii forma utilajelor la cotele inalte ale performantei.

Utilajele grele sunt astfel si la propriu si la figurat. Sunt grele cantitativ, sunt grele pentru ca executa muncile cele mai dificile si sunt grele pentru ca o investitie in acest tip de motorizate nu este o bagatela, dimpotriva. Asadar, protejeaza-ti investitia printr-o exploatare judicioasa si, mai ales, printr-o permanenta intretinere a acestora si a componentelor lor. Te sustinem in toate activitatile tale legate de parcul de utilaje grele punandu-ti la dispozitie know how gratuit, piesele de schimb necesare si consumabilele atunci cand te ocupi de intretinere. Facem din greutate o virtute!

Rulment butuc Dana Spicer 112-158 conceput sa fie gata de lupta
Acest articol este conceput sa reziste la o exploatare in conditii extreme, fiind construit dintr-un aliaj metalic foarte rezistent. Nu numai ca face fata celor mai puternice presiuni, dar este indispensabil sistemului de transmisie, caruia ii ofera o functionalitate optima, pe o perioada indelungata! De asemenea, are rolul de a asigura un transfer eficient al greutatii utilajului catre rotile sale, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil.

Consultanta gratuita este mana pe care ti-o intindem
In conditiile de extrema competitivitate ale sectoarelor industrial si agricol din aceste zile, ca antreprenor trebuie sa fii mereu cu informatia la zi. Ne dorim ca modul in care iti asiguri necesarul de piese de schimb si episoadele de intretinere a utilajelor sa fie unele corecte, eficiente si oportune. Ai nevoie sa poti lucra in liniste, cu toate masinile in stare perfecta de functionare. Noua ne pasa de calitatea afacerii tale si de aceea ne implicam activ!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-158 este un produs de cea buna de calitate, iar garantia de 6 luni oferita de producator este foarte corect stipulata in certificatul de garantie livrat in colet, impreuna cu factura. Nu vor fi probleme, iar daca apar defecte din cauza fabricii, esti acoperit.

Livrare
Modalitatea de expediere si de plata pentru acest produs le afli daca utilizezi datele din contact. In functie de dimensiunile piesei comandate, variantele cele mai fezabile sunt: livrarea prin curier cu plata ramburs si cu verificarea prealabila a coletului sau ridicarea directa de la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti. Pentru noi cea mai buna alegere este aceea care este pentru tine cea mai buna alegere.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montajul rulmentului sau pentru alte situatii in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita unul bun prin noi. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia repede si sigur orice defectiune a utilajului, acolo unde se afla. Nu e grija ta, cere si va veni. Grija ta e sa produci valoare. Noi iti asiguram suportul.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura