Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Suport brat pentru buldoexcavator Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Out Of stock
Descriere
Piesele de schimb pe care le gasesti la ACN sunt pentru utilajele tale la fel ca hainele de duminica, cele pe care le porti cu fala-n zile de sarbatoare. De ce spunem asta? Pentru ca sunt de o calitate inegalabila. Un suport brat Caterpillar 432D ii ofera bratului buldoexcavatorului tau toata sustinerea de care are nevoie, fiind brav in fata uzurii. Este fabricat numai din cele mai bune materiale, nu te va lasa balta!

Atunci cand esti nedumerit, iar intrebarile de materie tehnica par sa nu isi gaseasca raspunsurile nicaieri, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita! Vei cunoaste oameni faini, degajati si, cel mai important, cu foarte multa experienta in domeniu. Impreuna gasiti rezolvari pentru orice problema a utilajelor tale, oricat ar parea ea de dificila! Pune-i la incercare!

Suport brat Caterpillar 432D - o piesa de toata fala!
Rolul acestui suport este unul anevoios, anume sustinerea continua a bratului de excavare si fixarea corespunzatoare a acestuia. Partea buna este ca are rezistenta maxima si toate calitatile necesare pentru a duce la bun sfarsit orice task, oricat ar fi el de greu.

Vino-n lumea ACN!
Reusim sa construim un univers al utilajelor fara cusur. Orice problema intampini, poti fi sigur ca isi gaseste rezolvarea la noi! Apeleaza-ne, serviciul de consultanta tehnica iti sta oricand la dispozitie si este 100% gratuit!

Livrare
Credem ca este musai de mentionat si faptul ca produsele noastre sunt pe stoc permanent. Tu ne apelezi astazi si comanzi un suport brat Caterpillar 432D nou, iar maine curierul va fi pe strada ta.

Montaj
Speram ca nici nu ti-a trecut prin cap sa montezi tu piesele de schimb. Apeleaza un mecanic de incredere si asigura-te ca montajul este de nota 10! Piesele de schimb de calitate superioara merita un montaj pe masura!

Specificatii tehnice

Greutate: 133kg
Inaltime maxima: 610mm
Prindere cilindru: 55mm
Prindere brat: 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura