Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa varf brat telescopic buldoexcavator Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Out Of stock
Descriere
Intr-o lume a constructiilor plina de complexitate si precizie, bucsa varf brat telescopic Caterpillar 420D este un mic dar crucial element pentru performanta. Aceasta mica parte joaca un rol esential in mentinerea stabilitatii si eficientei buldoexcavatorului tau pe santier. Cu ajutorul ei, utilajul tau va lucra mult timp de acum incolo, iar componentele acestuia isi vor prelungi durata de viata. Nu ezita in achizitionarea acestei piese! Bucsa noastra iti poate oferi acel mic impuls pentru a finaliza orice proiect iti propui!

Ca efectele bucsei sa se resimta poztiv in timpul functionarii, ea trebuie sa se potriveasca cu tipul tau de buldoexcavator. Daca nu, vor aparea mai multe stricaciuni decat te-ai astepta. Ca sa nu te mai stresezi cu cautatul si ca sa poti sa investesti timpul tau pretios in afacerea ta, noi venim cu o solutie! Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit si asculta de sfatul unui profesionit. Cu parerea unui expert nu poti da gres niciodata!

Bucsa varf brat telescopic Caterpillar 420D - ofera o noua perspectiva asupra performantei
Functionand ca o articulatie esentiala, bucsa permite buldoexcavatorului sa efectueze miscari precise si sa execute cu eficienta sarcinile pe santier. Durabilitatea sa si capacitatea de a rezista la solicitari extreme sunt caracteristici cheie care contribuie la extinderea duratei de viata a masinariei tale si la reducerea costurilor de intretinere.

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit este mereu disponibil!
La ACN mereu punem accentul pe calitate si vrem ca si tu sa ai parte de o experienta placuta alturi de noi. De aceea iti sugeram sa apelezi cu incredere la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit! Cu un singur apel telefonic te putem ajuta, indruma si raspunde la orice fel de intrebare ai avea despre produsele noastre.

Livrare
Stim cat e de important pentru tine ca ceea ce comanzi sa ajunga in timp util. Comanda bucsa varf brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 420D online sau prin telefon. Noi iti promitem ca produsul va ajunge la tine maine! Livratorii nostri mereu reusesc sa ajunga la destinatie in doar 24 de ore!

Montaj
Piesele calitative pentru utilaje fac diferenta intre o masinarie buna si una foarte buna. Ca tu sa te poti bucura la maxim de produsele achizitionate, iti sugeram sa lasi montajul pe mana celor autorizati. Astfel, nici piesa si nici utilajul nu sufera deteriorari sau stricaciuni. De la serviciul de consultanta tehnica poti obtine mai multe informatii despre montaj si service-urile noastre partenere. Acest produs se monteaza pe varf brat telescopic.

Specificatii tehnice

- 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura