Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Suport brat pentru buldoexcavator Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Out Of stock
Descriere
Atunci cand vii la ACN, chiar si numai virtual, pleci cu piese de schimb de cea mai inalta calitate pentru utilajele tale. Vrei sa fii sigur ca bratul buldoexcavatorului tau va functiona mereu corespunzator, de aceea alegi acest suport brat Caterpillar 420D nou-nout. Are rezistenta neclintita, cat pentru orice task ii dai. Noi il avem pregatit, gata-gata sa plece spre tine!

Desigur, nu ne grabim, stim ca ai nevoie de toate detaliile inainte sa il achizitionezi. De asta avem serviciul de consultanta tehnica gratuita. Contacteaza-ne, impreuna cu colegii nostri vei gasi mai mult ca sigur produsele de care ai nevoie. Ei iti vor povesti pe-ndelete tot ce este de stiut despre fiecare piesa de schimb in parte si nu numai. Adreseaza-ne orice intrebare tehnica, sigur ii gasim raspuns!

Suport brat Caterpillar 420D
La intersectia dintre sasiu si bratul de excavare isi gaseste locul acest suport. Rolul lui este de a fixa si stabiliza bratul, deci responsabilitatea ii este enorma! Din fericire, este fabricat din materiale de rezistenta extraordinara. Sarcinile zilnice-i vor fi floare la ureche!

Unde-s doi puterea creste!
Si nu vom fi numai doi. Venim cu toata echipa noastra, deci zeci de oameni pasionati de domeniul tehnic. Adreseaza-ne orice intrebare, ori vino la noi oricand imtampini o problema tehnica! Cu siguranta vom gasi cea mai buna rezolvare! Impreuna vom avea grija de utilajele tale!

Livrare
Sa fie sanatos cel ce a infiintat livrarea ultra rapida. Cu cine mai colaboram noi daca nu? Plaseaza astazi comanda, iar maine un suport brat Caterpillar 420D nou va ajunge pe pragul usii tale. Cam rapid, nu?

Montaj
Esti un mecanic cu experienta? Daca raspunsul e da, felicitari! Stii exact cum sa montezi piesele de schimb ale utilajelor tale. In caz contrar, nu te culca pe o ureche, apeleaza mereu la un specialist!

Specificatii tehnice

Greutate: 133kg
Inaltime maxima: 610mm
Prindere cilindru: 55mm
Prindere brat: 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura