Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Petromax 10W40 ACEA E8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax 10W40 ACEA E8
Out Of stock
Descriere
Comanda cu incredere acest exceptional ulei motor Petromax 10W40 ACEA E8 pe care ti-l oferim si care iti va inlatura orice neincredere legata de folosirea lui pentru lubrifierea motorului masinii tale grele. Un amanunt pe care nu te lasam sa-ti scape este acela ca principala sa caracteristica este multifunctionalitatea, lucru care permite folosirea lui pentru lubrifierea oricarui tip de motor Diesel, de la cele cu emisii scazute pana la motoarele de utilaje de constructii, camioane sau chiar navale daca locuiesti pe malul Dunarii sau al Marii Negre si detii o barcuta. Ne-am informat pentru tine si stim ca producatorii de motoare si masiniutilaje il recomanda datorita calitatii lui inalte, imbunatatite si de aditivii cu care vine la pachet.

Atunci cand pornesti un proiect pe care vrei sa-l dezvolti, fa-ti intotdeauna un plan bun. Si tine-te de el indiferent de piedici, ?prieteni?, conditii macro! Asigura-ti resursele financiare si personal uman profesionist, studiaza bine piata pe care vrei sa intri, invata din experienta celor care au reusit. Iar daca vrei sa iti faci loc in lumea industriei greletransporturi si sa iti dezvolti un parc de utilaje, cauta un partener serios care sa iti asigure back up atunci cand acestea au nevoi specifice. Cat de mult te ajuta sa pui mana pe telefon si sa ai unde sa suni, atunci cand ai nevoie de ajutor. Vino cu noi. Suntem vestea ta buna.

Ulei motor Petromax 10W40 ACEA E8 - lubrifiere de Liga Campionilor pentru motorul camionului tau!
Acest ulei este un lubrifiant sintetic 100% modern, multi-grade, bazat pe tehnologie de ultima generatie. Cumuleaza o multime de calitati, cum ar fi: ofera o protectie maxima oferita motorului, vascozitatea sa il face foarte adaptabil, atat la temperaturi ridicate, cat si scazute, presupune interval de schimb indelungat, este perfect compatibil cu orice tip de motorina, are aditivi care ii multiplica performanta, are o putere mare de curatire a motorului, de asemenea are o protectie ridicata impotriva uzurii motorului.

Consultanta fara sa taiem chitanta
Nu ezita sa ii contactezi pe consultantii nostri atunci cand camionul tau simte nevoia unui refreshment general. Sigur motorul are nevoie de o portie noua de ulei Petromax. Vei primi de la ei recomandarea utila care este complet gratuita. Te vor indemna sa-ti cunosti mai bine uriasul de pe ?4 roti? (stim ca sunt mai multe) si felul in care acesta ar trebui exploatat si intretinut. Motor-ul de truck are constructia lui specifica si trebuie sa-i oferi atentia cuvenita. Avem idei multe, avem idei bune. Nu te costa nimic, doar un apel.

Livrare
Odata ce comanda a fost confirmata comanda, acest ulei motor Petromax 10W40 ACEA E8 ajunge la destinatie in maxim 24 de ore, indiferent in ce colt al tarii te afli. Vei plati doar dupa ce intri in posesia produsului. Desfaci si verifici. Lucram cu firme de curierat serioase. Bineinteles, daca ai drum prin Bucuresti sau prin apropiere, poti ridica bidoanele de ulei chiar din depozitul nostru. Spune-ne doar cum ti-e mai ok, si te invitam sa utilizezi datele din contact.

Specificatii tehnice:

? Uleiul de motor reduce coroziunea chimica a rulmentilor motorului
? Produsul protejeaza motorul in zonele critice: linia supapei, piston si garnituri cilindru; uleiul contine aditivi anti-uzura care formeaza pelicule de protectie in zonele de contact metal-metal ale motorului
? Produsul previne formarea depunerilor in toate zonele motorului
? Bidon de 5 l
Trimite mesaj
Din Gura in Gura