Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Volvo VDS-3 Petromax 10W40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VDS-3 Petromax 10W40
Cod produs
21T8LWG9-AT
Out Of stock
Descriere
Lubrifierea motorului este unul din aspectele esentiale ale intretinerii utilajului tau. Cand motorul are de suferit, functionarea utilajului tau este compromisa. De aceea trebuie sa te asiguri permanent ca lubrifierea acestuia este optima, astfel vei evita neplaceri sau probleme mai complexe. Alege uleiul potrivit motorului utilajului tau, tinand cont de nevoile acestuia si de recomandarile producatorului. Acest ulei motor Volvo VDS-3 Petromax 10W40 este un lubrifiant 100% sintetic, multigrad, destinat celor mai noi motoare Diesel Turbo. Are la baza o tehnologie inovatoare ce iti garanteaza un continut scazut de cenusa si iti ofera performanta dorita, vreme indelungata.

Nu fa rabat la calitate cand vine vorba de intretinerea utilajelor tale si vei avea numai de castigat. Cu piese si produse de cea mai buna calitate, iti mentii utilajele in parametri optimi, iar afacerea ta prospera. Ca sa fii sigur ca achizitionezi produsele potrivite, consulta-te cu specialistii nostri! Trebuie doar sa ne suni si vei vedea cat de simplu poate fi sa ai grija de utilajele tale.

Ulei motor Volvo VDS-3 Petromax 10W40 - o alegere inteleapta!
Acest ulei motor Volvo VDS-3 Petromax 10W40 este conceput pentru motoarele Diesel Turbo din cea mai noua generatie si iti va proteja eficient motorul impotriva uzurii si a depunerilor de carbon generate prin arderea combustibilului, care au tendinta de a se aduna pe segmentele pistonului si pe suprafata supapei. Iti vei pastra motorul curat vreme indelungata, prelungindu-i viata. De asemenea, intervalele dintre schimburile de ulei vor fi maxime, ceea ce inseamna eficienta si economii importante.

Vrei sa afli mai multe? Suna-ne, ai consultanta gratuita!
Oricat de priceput ai fi, o parere in plus nu strica niciodata. Mai ales daca este si avizata, si gratuita. Specialistii nostri sunt bine dotati teoretic si practic si raspund cu drag intrebarilor tale legate de utilaje si intretinerea lor. Te asiguri ca faci achizitiile potrivite si poti primi informatii interesante, pe care nu le cunosteai pana acum. Totul in sprijinul tau si al utilajelor tale, ca ele sa-si poata face treaba mult si bine. Poate faci rost si de un plan personalizat de intretinere, daca-ti doresti. Contacteaza-ne!

Stim cat de pretios e timpul tau, de aceea iti livram acest ulei motor Volvo VDS-3 Petromax 10W40 in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Este conceput pentru a satisface nevoile celei mai noi generatii de motoare Diesel Turbo, cu o gama extinsa de cutii de viteze si emisii reduse, cu tehnologie EURO 4, EURO 5 si EURO 6, echipate cu cele mai sofisticate sisteme de reducere a gazelor de ardere la evacuare.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura