Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Renault RVI Petromax 10W40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Renault RVI Petromax 10W40
Cod produs
LT0OAXU7-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns aici, pesemne ca stii deja cat de importanta este lubrifierea pentru motorul masinariei tale. Un ulei motor Renault RVI Petromax 10W40 este alegerea ideala pentru cele mai noi motoare Diesel Turbo. Avand la baza o tehnologie inovatoare ce iti garanteaza un continut scazut de cenusa, acest ulei iti protejeaza eficient motorul, prelungindu-i durata de viata. Este un ulei 100% sintetic, multigrad, pe care te poti baza in conditii dificile de lucru, caci face fata cu brio solicitarii intense, ajutand la obtinerea randamentului pe care ti-l doresti si prevenind uzura.

Cum ar fi sa nu mai fie cazul sa-ti stabilesti prioritatile in functie de urgenta? Adica sa nu te mai confrunti cu situatii de urgenta. Multi mergem la doctor doar cand ne loveste boala, dar cum ar sta lucrurile daca am merge inainte de a fi loviti de vreuna? Preventia e mult mai simpla. Si cand vorbim de sanatatea noastra, si cand vorbim de starea utilajelor tale. Actionand din timp, previi defectiuni complexe si faci economii considerabile de timp, bani si efort. Afla ce ai de facut cu un simplu apel telefonic!

Ulei motor Renault RVI Petromax 10W40 - o alegere inteleapta!
Acest ulei motor Renault RVI Petromax 10W40 este conceput pentru motoarele Diesel Turbo din cea mai noua generatie si iti va proteja eficient motorul impotriva uzurii si a depunerilor de carbon generate prin arderea combustibilului, care au tendinta de a se aduna pe segmentele pistonului si pe suprafata supapei. Iti vei pastra motorul curat vreme indelungata, prelungindu-i viata. De asemenea, intervalele dintre schimburile de ulei vor fi maxime, ceea ce inseamna eficienta si economii importante.

Vrei sa afli mai multe? Suna-ne, ai consultanta gratuita!
Oricat de priceput ai fi, o parere in plus nu strica niciodata. Mai ales daca este si avizata, si gratuita. Specialistii nostri sunt bine dotati teoretic si practic si raspund cu drag intrebarilor tale legate de utilaje si intretinerea lor. Te asiguri ca faci achizitiile potrivite si poti primi informatii interesante, pe care nu le cunosteai pana acum. Totul in sprijinul tau si al utilajelor tale, ca ele sa-si poata face treaba mult si bine. Poate faci rost si de un plan personalizat de intretinere, daca-ti doresti. Contacteaza-ne!

Stim cat de pretios e timpul tau, de aceea iti livram acest ulei motor Renault RVI Petromax 10W40 in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Este conceput pentru a satisface nevoile celei mai noi generatii de motoare Diesel Turbo, cu o gama extinsa de cutii de viteze si emisii reduse, cu tehnologie EURO 4, EURO 5 si EURO 6, echipate cu cele mai sofisticate sisteme de reducere a gazelor de ardere la evacuare.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura