Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor MTU Type 3.1 Petromax 10W40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MTU Type 3.1 Petromax 10W40
Cod produs
7E8GRKIV-AT
Out Of stock
Descriere
Acest ulei motor MTU Type 3.1 Petromax 10W40 de inalta calitate satisface cele mai exigente cerinte ale motoarelor Diesel Turbo de ultima generatie, oferindu-le protectie eficienta impotriva uzurii. Este un lubrifiant sintetic, multigrad, astfel ca infrunta cu brio conditiile de lucru extrem de dificile din domeniul constructiilor si nu numai. Tehnologia inovatoare pe care o are la baza iti garanteaza un continut redus de cenusa si alte depuneri nocive. Motorul masinariei tale are nevoie de un astfel de lubrifiant pentru a putea functiona la potential maxim.

Alege calitatea superioara, ca sa ai cele mai bune rezultate. Daca ai nevoie de ajutor in alegerea produselor necesare intretinerii utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri iti ofera cele mai eficiente solutii, incat te vei putea bucura de utilajul tau vreme indelungata. Fie ca te confrunti cu o defectiune tehnica, fie ca ai nevoie de sfaturi pentru imbunatatirea performantei utilajului tau, gasesti la noi raspunsurile pe care le cauti. Suna-ne si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim!

Ulei motor MTU Type 3.1 Petromax 10W40 - calitate superioara pentru motorul utilajului tau!
Acest ulei motor MTU Type 3.1 Petromax 10W40 este conceput pentru motoarele Diesel Turbo din cea mai noua generatie si iti va proteja eficient motorul impotriva uzurii si a depunerilor de carbon generate prin arderea combustibilului, care au tendinta de a se aduna pe segmentele pistonului si pe suprafata supapei. Iti vei pastra motorul curat vreme indelungata, prelungindu-i viata. De asemenea, intervalele dintre schimburile de ulei vor fi maxime, ceea ce inseamna eficienta si economii importante.

Vrei sa afli mai multe? Suna-ne, ai consultanta gratuita!
Oricat de priceput ai fi, o parere in plus nu strica niciodata. Mai ales daca este si avizata, si gratuita. Specialistii nostri sunt bine dotati teoretic si practic si raspund cu drag intrebarilor tale legate de utilaje si intretinerea lor. Te asiguri ca faci achizitiile potrivite si poti primi informatii interesante, pe care nu le cunosteai pana acum. Totul in sprijinul tau si al utilajelor tale, ca ele sa-si poata face treaba mult si bine. Poate faci rost si de un plan personalizat de intretinere, daca-ti doresti. Contacteaza-ne!

Stim cat de pretios e timpul tau, de aceea iti livram acest ulei motor MTU Type 3.1 Petromax 10W40 in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Este conceput pentru a satisface nevoile celei mai noi generatii de motoare Diesel Turbo, cu o gama extinsa de cutii de viteze si emisii reduse, cu tehnologie EURO 4, EURO 5 si EURO 6, echipate cu cele mai sofisticate sisteme de reducere a gazelor de ardere la evacuare.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura