Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Petromax 10W40 ACEA E7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax 10W40 ACEA E7
Cod produs
RCXM7NG0-AT
Out Of stock
Descriere
Inima utilajului tau este, fara doar si poate, motorul. Si, ca sa poata functiona corespunzator, trebuie sa-i asiguri o lubrifiere optima. Alegerea uleiului potrivit iti poate da de multe ori batai de cap. Asta pana reusesti sa-l identifici pe cel mai cel, cu care motorul tau se va simti in al noualea cer. Daca ai un motor Diesel Turbo ce face parte din noile generatii, avem solutia ideala pentru el. Un ulei motor Petromax 10W40 ACEA E7 de inalta calitate, care face fata cu brio provocarilor. Este un lubrifiant sintetic, multigrad, astfel ca se descurca si la temperaturi scazute, fara probleme. Tehnologia de ultima generatie prin care este fabricat iti asigura un continut redus de cenusa si o protectie impecabila a motorului. Si performanta este ca si asigurata.

Nu ezita sa ne contactezi daca vrei sa afli mai multe despre utilajul tau si nevoile sale. Specialistii nostri si-au facut bine temele, astfel ca iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie pentru o exploatare nestingherita - fara griji, fara probleme, cu minim de cheltuieli si efort. Fii inspirat, contacteaza-ne!

Ulei motor Petromax 10W40 ACEA E7 - motorul se va simti cu adevarat rasfatat!
Acest ulei motor Petromax 10W40 ACEA E7 protejeaza motorul impotriva depunerilor de carbon, care prin arderea combustibilului au tendinta sa se adune pe segmentele pistonului si pe suprafata supapei. Astfel, motorul utilajului tau se pastreaza curat si isi mentine eficienta. De asemenea, acest lubrifiant ofera protectie eficienta impotriva uzurii si asigura intervale maxime intre schimburile de ulei.

Reteta succesului ti-o faci cu mana ta! Pune mana pe telefon si suna-ne!
Nu ti-ar placea sa stii ca ori de cate ori ai nevoie de un sfat in chestiunile de natura tehnica, gasesti sprijinul necesar? Acum se poate, e si simplu, si gratuit! Iti punem la dispozitie o echipa de specialisti pe care ii poti consulta cand intampini vreo defectiune sau daca vrei sa-ti planifici intretinerea utilajelor tale pe termen lung. O parere avizata in momentele-cheie te poate scuti de multe eforturi si cheltuieli. Iar cand iti tii din scurt utilajele, poti preveni probleme tehnice mai ample. Suna-ne si afla ce, cum si cand sa faci ca sa te poti bucura de randament maxim!v

Nu vrem sa pierzi prea mult timp, de aceea iti vom livra acest ulei motor Petromax 10W40 ACEA E7 in cel mult 24 de ore, oriunde in tara te-ai afla. Fa o comanda online sau telefonic ori, daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Este conceput pentru a satisface nevoile celei mai noi generatii de motoare Diesel Turbo, cu o gama extinsa de cutii de viteze si emisii reduse, cu tehnologie EURO 4, EURO 5 si EURO 6, echipate cu cele mai sofisticate sisteme de reducere a gazelor de ardere la evacuare.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura