Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-203

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-203 este exact piesa de care are nevoie sistemul de transmisie al utilajului tau. Este un produs de calitate. Respira calitate prin toti porii. Fiind o piesa buna, nu contine pori, e neteda ca sticla de la ochelarii Zeiss. Iti recomandam sa alegi doar piese de schimb de calitate. Pentru ca asa cum sunt piesele de schimb asa vor fi si rezultatele muncii tale. Poti avea incredere in noi. Am vazut ce nu e bine, nu e nevoie sa treci si tu prin asta. Lucram impreuna pentru succes. Ca o lentila Zeiss.

Ce bine e sa fii mecanic. Nu trebuie sa citesti toata ziua registrele contabile. Nu-ti bati capul cu bugetul de venituri si cheltuieli, nu iti taie respiratia rata de la banca. Tu ai treaba ta, o faci bine, iti iei banul si pa. Managerul ramane cu restul. Adica, utilajele lucreaza, operatorii vin la program, materialele sosesc la timp? si totusi se pierd bani. Joac-o p-asta! La analiza, managerul descopera ca se repara prea des utilajele. Si costa mult. Concluzia este la mintea cocosului, furnziorul de piese de schimb nu e serios. Managerul serios stie ce trebuie sa faca, il schimba. Acum estie pe pagina ACN. Si va ramane aici, cu noi. Suntem cei care iti remediaza nu doar defectiunile ci si erorile de evaluare. Pe incredere!

Rulment butuc Dana Spicer 112-203 iti cere, sa ai grija la podele
Exploatarea utilajului se face exclusiv in mediul exterior. De aceea, multe din problemele tehnice vin din afara. De exemplu, calitatea foarte proasta a drumurilor (specialitate romaneasca), acolo unde exista gropi adanci, greu de evitat. Acest context al mediului de lucru duce, cu siguranta, si la defectiuni ale rulmentilor. Apa este inamic redutabil al acestora, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Conducerea prin apa, noroi sau zapada topita cu ajutorul sarii va avea un efect negativ asupra integritatii rulmentilor.

ACN rimeaza cu nota 10
Daca nu reusesti sa te descurci tot rasfoind prin datele tehnice ale rulmentului comandat pentru reparatia utilajului tau, contacteaza echipa noastra de consultanti. Au toate cunostintele necesare ca sa te lamureasca. Ei iti vor oferi toate informatiile pe limba ta, fara termeni specifici, fara expresii ingineresti, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, toate informatiile sunt oferite in mod gratuit. Suna si solicita-i! Vei avea o surpriza placuta.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-203 cumparat de la noi acopera tot evantaiul tau de exigente in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Mai mult decat suficient.

Livrare
Conditiile de livrare sunt la fel de importante ca si rulmentul Dana Spicer in sine. Iata de ce noi efectuam expeditia cu cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania cu posibilitatea de a verifica inainte pachetul. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Intotdeauna simplu.

Montaj
De la cel cu suzeta in gura pana la cel cu barba sura, toata lumea stie ca montajul este un moment important inainte ca utilajul sa revina in starea de exploatare. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine. Daca ai nevoie de un mecanic bun, indiferent in ce zona a tarii, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura