Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator buldoexcavator Case 580SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SR
Out Of stock
Descriere
Pentru ca performantele motorului sa se mentina la nivel inalt, asigura-te ca sistemul sau de racire este bine pus la punct, verificand periodic starea componentelor si a lichidului de racire, caci te poti trezi cu surprize cam neplacute. Daca radiatorul s-a defectat, surplusul de caldura ii va da batai de cap motorului si il poate aduce in colaps. Ai nevoie de unul nou, iar noi avem pe stoc un radiator buldoexcavator Case 580SR excelent, capabil sa-ti ofere rezultate remarcabile mult timp de-acum incolo, caci da dovada de rezistenta si fiabilitate. O echivalenta de cea mai buna calitate la un pret foarte avantajos!

Iti recomandam sa folosesti un lichid de racire cu proprietati anticorozive pentru a-i prelungi durata de viata. Si mai avem si alte sfaturi si recomandari utile - suna-ne si spune-ne pe scurt povestea utilajului tau si ne vom adapta la nevoile acestuia pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii de intretinere. Orice problema tehnica ai intampina, vei gasi la noi remedii de cea mai buna calitate pentru un plus de performanta!

Radiator bulodexcavator Case 580SR - o alegere nemaipomenita!
Acest radiator pentru buldoexcavator Case 580SR este o componenta esentiala in sistemul de racire al motorului si are rolul de a elimina excesul de caldura de la motor. Cand nivelul lichidului de racire scade, e un semn ca amestecul de antigel si apa, responsabil de mentinerea temperaturii in limite normale, nu se incadreaza in parametri optimi. Oricare ar fi cauza defectiunii radiatorului, iti recomandam ca starea acestuia sa fie evaluata de persoane specializate si, desigur, sa iei la timp masurile necesare, incat problema sa nu ia amploare si sa eviti, astfel, deteriorarea motorului.

Dileme, probleme? Uita de ele!
Iti oferim gratuit serviciul nostru de consultanta, adaptat problemelor cu care te confrunti si nevoilor utilajului tau. Nu lasa defectiunile sa te copleseasca, avem solutii chiar si atunci cand situatia e teribil de complicata si iti limpezim pe data orice nelamurire. Echipa noastra de specialisti se mobilizeaza pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta, cu rezultate benefice in activitatea ta. Contacteaza-ne online sau telefonic, cum preferi!

In caz de defecte de fabricatie, esti pe deplin asigurat. Poti comanda linstit, acest radiator buldoexcavator Case 580SR este insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru astfel de situatii. Care, fie vorba-ntre noi, sunt extrem de rare. Totusi, pastreaza documentele necesare pe care le vei regasi in interiorul coletului. Sa fie acolo!

Cand termenele de finalizare a lucrarilor te preseaza, tot ce-ti poti dori este sa remediezi cat mai rapid defectiune. Nu-ti fa griji, vei avea acest radiator buldoexcavator Case 580SR in cel mai scurt timp. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. Ai si posibilitatea de a-l ridica de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Oricat de calitative ar fi piesele, daca montajul nu este efectuat corespunzator, n-are sa-ti mearga asa cum ti-ai propus. Recomandam ca montajul sa fie realizat de persoane specializate, care stiu precis ce aspecte au de bifat pentru o functionare desavarsita. Daca ai nevoie de un mecanic priceput, te punem in contact cu unul de incredere din apropierea ta. Avem colaboratori pe tot cuprinsul tarii.

radiator cabina
fagure 50x250x320mm
ansamblu 50x250x410mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura