Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator sistem racire pentru buldoexcavator Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150
Out Of stock
Descriere
Haide sa iti prezentam un radiator sistem racire Komatsu WB150 perfect. Radiator compatibil si cu modelul WB150-2, este un produs de incredere pentru a-ti mentine buldoexcavatorul functional la parametri optimi. Acest radiator este rezistent si durabil, fiind construit cu precizie din materiale de calitate superioara. Acestea il protejeaza de coroziune si ii permit sa reziste la temperaturi extreme. Astfel, veti avea certitudinea ca motorul buldoexcavatorului tau va ramane la o temperatura optima pentru performanta maxima si durata de viata prelungita.

La ACN Piese Utilaje, suntem destinatia ta de incredere pentru toate nevoile tale de piese si componente pentru buldoexcavatoare. Cu un inventar bogat si diversificat, iti oferim posibilitatea de a gasi cu usurinta radiatorul de care avei nevoie, eliminand astfel pierderea de timp in cautari nesfarsite. Suntem mandri sa iti punem la dispozitie o gama larga de piese de schimb de cea mai buna calitate, pentru a te ajuta sa mentii buldoexcavatorul in miscare.

Radiator sistem racire Komatsu WB150 - Nu vrei regreta ca ai cumparat de la noi!
Radiatorul vechi poate prezenta defecte din cauza:

uzurii naturale sau a coroziunii, aceasta fiind o consecinta a conditiilor extreme de lucru la care este expus
acumularea de depuneri si particule in radiator. Acestea pot duce la o circulatie ineficienta a aerului, compromitand functionarea sistemului de racire.
Inlocuirea radiatorului uzat este esentiala pentru a mentine un nivel optim de functionare si a preveni daunele motorului.

Drumul catre solutii eficiente si inovatie continua!
Pe langa aceste beneficii, la ACN Piese Utilaje, oferim si consultanta tehnica gratuita. Asta pentru a te ajuta sa alegeti corect piesa de care ai nevoie si sa iti raspundem la orice intrebare sau ingrijorare legata de produs. Echipa noastra de experti iti sta la dispozitie pentru a te asigura ca buldoexcavatorul tau ramane in stare optima de functionare.

Garantie
Pentru ca ne pasa de clientii nostri, iti oferim 6 luni garantie pentru radiator sistem racire buldoexcavator Komatsu WB150 in cazul in care apar probleme de fabricatie. Facem acest lucru pentru a sta linistit si pentru a garanta ca piesa este una de calitate.

Livrare
La ACN, ne dedicam sa-ti oferim cea mai buna experienta de cumparare posibila. Colaboram cu cei mai reputati curieri pentru a ne asigura ca acest radiator sistem racire Komatsu WB150 ajunge la tine in cel mai scurt timp. Ne mandrim cu faptul ca putem oferi livrari rapide. Majoritatea comenzilor tale vor fi livrate in doar 24 de ore de la plasarea lor.

Montaj

Iti recomandam sa efectuezi montajul intr-un service autorizat pentru a-ti pastra garantia in deplina valabilitate. Astfel, poti avea certitudinea ca produsul tau este instalat corect si ca obtii toate beneficiile garantiei. Totusi, pentru a va oferi si mai multa comoditate, ACN Piese Utilaje are o serie de service-uri partenere autorizate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura