Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF398

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF398
Out Of stock
Descriere
Zi-ne, care e povestea ta? Ce-ai mai patit de data asta? Iar iti face probleme sistemul de alimentare? Vezi sa nu fie de la pompa de combustibil, ea mai face nazuri cand incepe sa se uzeze. Pompa de alimentare Massey Ferguson MF398 va schimba complet datele problemei si nu vei mai avea de tras in privinta asta. Este o piesa realizata in Uniunea Europeana, noi suntem importatori directi, motiv pentru care avem un pret foarte bun. Iar in pret vei primi si un o-ring. Acest articol se foloseste la etansarea pompei de blocul motor.

Compatibilitatea este asigurata, la fel si eficienta si rezistenta. Pompa mecanica este actionata de axul cu came. Se recomanda inlocuirea filtrului de motorina odata cu pompa si cu siguranta ca aceasta actiune va avea ca efect prelungirea perioadei de functionare in parametri optimi ai piesei. Poti cere oferte, sfaturi, idei, tot ce vrei de la consultantii nostri. Iti ofera totul gratuit in cadrul serviciului de consultanta tehnica! ACN Piese Utilaje este o companie care pretuieste fiecare client si doreste sa-l trateze cu toata seriozitatea!

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF398 - alegerea ta este si alegerea tractorului!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau? poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF398 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare Massey Ferguson MF398 pe care o doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca ?sanatos? la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura