Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa manuala de gresat 8000001

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
8000001
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa faci la timp o noua ungere pieselor mobile cu aceasta pompa manuala de gresat 8000001 Intarzierile, indiferent de motive, nu aduc fericirea. Nu aduc nici bani. Atunci cand utilajul iti transmite ca e timpul pentru o repriza de intretinere, este bine sa il asculti. Nici nu e mare lucru de facut, doar ne cauti si noi iti trimitem la timp unealta potrivita. Are o pozitie foarte buna pe piata, si-a facut loc, am ales-o stiind ce alegem. Utila de la un capat la altul.

Suntem intr-o perioada in care se investeste masiv in infrastructura. In foarte scurt timp se initiaza o multime de lucrari mari iar utilajele grele sunt solicitate la maxim. Aceasta presupune un efort continuu si constanta. Nu este mult timp pentru reparatii sau reprize de mentenanta. Antreprenorii trebuie sa-si ia masuri din timp, sa aiba pregatite solutii. Multe dintre ele sunt la noi. Nu trebuie decat sa ne scrie o lista cu ce le este necesar si sa ne-o trimita. Produsele comandate ajung la destinatie in maxim o zi. Astfel contractele lor lucrari decurg conform graficelor.

Pompa manuala de gresat 8000001 neverending story
Decalimetrele sunt folosite pentru a unge anumite piese sau componente mobile de tipul articulatiilor sau acolo unde se poate ajunge usor sau daca sunt desprinse de utilaj. Acestea sunt potrivite pentru puncte unde consumul de vaselina este mic sau mediu si unde nu este nevoie de o forta deosebit de mare pentru aplicare. Sunt trei modalitati de umplere, respectiv: a. umplere simpla a rezervorului; b. cu cartus standard; c. cu o pompa de umplere. Ungerea cu acest dispozitiv este ca o poveste. Una fara sfarsit.

Ziua va fi buna cu noi impreuna
Gata, acum poti trage aer in piept. Poti trage si putin tutun, nu-i bai. Colegii mei au preluat cazul. Deja stabilesc planul ca sa rezolve corect la timp si corect problema tehnica. Ei vor alege unealta compatibila necesara ungerii si iti vor sherui cateva detalii despre ea. Apoi iti vor recomanda un plan eficient de intretinere a utilajului, ca sa nu se mai defecteze. La urma veti stabili impreuna modul de expeditie astfel incat sa alegei varianta optima legat de timp si cost. De azi va fi bine.

Livrare
Iti doresti ca produsele comandate sa ajunga in timp util. Chiar si mai devreme, daca e sa glumim un pic. Asa ca vom fi operativi inca de la primul apel sau mesaj pe site. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat rapid. Vei primi piesa in maxim 24 de ore oriunde in Romania. Poti face plata la primire. De asemenea, poti ridica piesa direct din depozit. Ne aranjeaza oricum. Alege modul care ti se potriveste utilizand datele din contact. De aici preluam noi.

Montaj
Gresajul unui lot de piese mobile poate fi un proces migalos. Sfatul nostru este sa nu te arati tu pe langa masina ci sa lasi sa faca asta un specialist din domeniu. Au existat situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat mult prea repede intrucat au fost unse de niste amatori. Pe acestia pune-i sa aduca niste apa si sa spele putin prin parc, dar la masina lasa-l doar pe mecanic. Daca nu ai, gasim. Cunoastem unul foarte priceput.

Specificatii tehnice:

- Echipat cu piston cu actionare manuala
- Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
- garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
- capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura