Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 384

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 384
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti sa faci mai multa treaba cu tractorul, hai sa te motivezi un pic. Are nevoie de mai multa ingrijire. Pompa de combustibil uzata trebuie schimbata repede daca prezinta semne de uzura. Pompa de alimentare Massey Ferguson 384 din oferta noastra este perfecta din multe puncte de vedere si reprezinta solutia optima prin care te bucuri de calitate superioara la un pret accesibil. In Uniunea Europeana se produce pompa mecanica, actionata de axul cu came.

Tractorul Massey Ferguson 384V permite montarea acestui model de pompa de combustibil. Fiind compatibila si eficienta, piesa va creste performanta utilajului si tu te vei putea bucura de o lunga perioada de exploatare a acestei componente. Iti facem cadou garnitura care se foloseste la etansarea corpului pompei de blocul motor. Iar daca schimbi si filtrul de motorina tot acum, ai prelungit perioada ei de functionare cu foarte mult timp. Mai multe sfaturi vei primi daca accesezi serviciul gratuit de consultanta tehnica!

Pompa de alimentare Massey Ferguson 384 - plaseaza comanda pentru ca faci o afacere!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 384 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare Massey Ferguson 384 pe care o doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura