Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 436

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436
Out Of stock
Descriere
Picaturile mici de ploaie ce se lovesc usor de pometi, mirosul asflatului ud, micile soapte ale frunzelor, zgomotul nervos al ploii. Inspiri adanc, inchizi ochii si ii oferi inimi un moment de respiro. Asta daca nu cumva ai nevoie de buldoexcavatorul tau, iar acesta nu mai este stabil pe teren umed. Am ales sa aducem in depozitul nostru cele mai bune piese de schimb pentru utilaje pentru ca ne dorim sa fii linistit! Acesta talpa calare stabilizator Caterpillar 436 ii ofera echipamentului tau toate sustinerea si stabilitatea de care are nevoie!

Pentru a te putea bucura de lucrurile marunte, ai nevoie sa scapi intai de griji! Lasa pe noi grija pentru utilajele tale! Informatiile valoroase despre ingrijirea acestora, o data puse in practica, le asigura functionarea perfecta pentru multi ani de acum inainte. Pare prea bun pentru a fi adevarat? Te asiguram ca nu este! Contacteaza-ne si vezi cat de usor se pot rezolva toate probleme tehnice de care te lovesti!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 436
Nu va mai trebui sa iti faci griji referitoare la la tipul de teren pe care trebuie sa iti desfasori activitatea! Aceasta piesa de schimb ii ofera stabilitate optima utilajului tau oricare ar fi conditiile de lucru! Nu te lasa pacalit de faptul ca il incadram la elementele de uzura! Este produs din materiale rezistente de cea mai inalta calitate, deci te asiguram ca va rezista pentru o buna perioada de timp!

Deciziile informate sunt luate la ACN!
Alegerile facute vor fi mereu cele mai bune dupa ce te consulti cu noi! Programul nostru de consultanta telefonica iti este la indemana oricand! Adreseaza-ne toate intrrebarile pe care le ai si vei vedea cat de usor gasim raspunsuri pentru fiecare dintre ele!

Garantie
Vrem ca serviciile noastre sa fie de calitate, asa ca nu te lasam la greu! Orice defecte de fabricatie pe care le prezinta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 436 achizitionata de la noi, desi rar intalnite, sunt acoperite de catre noi pe o perioada de 6 luni.

Livrare
Singurul lucru care ramane de facut este sa plasezi o comanda printr-un apel telefonic. Noi vom trimite imediat aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 436 catre tine, dureaza numai 24 de ore pana ajunge.

Montaj
Ai ales piese de schimb de cea mai inalta calitate, de aceea apelezi mereu la mecanici cu experienta pentru fiecare reparatie de care are nevoie utilajul tau.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura