Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa cauciuc stabilizator buldoexcavator Caterpillar 424B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424B
Cod produs
U7YH6LT8-RA
Out Of stock
Descriere
O talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 424B pe care o oferim este fabricata din materiale rezistente si durabile, special concepute pentru a face fata cerintelor solicitante ale mediului industrial. Indiferent de tipul de utilaj sau aplicatie, ea va asigura o fixare sigura a utilajului tau. Avem o gama variata de produse, adaptata diferitelor modele si marimi de utilaje. Fie ca ai nevoie de piese de schimb majore, sau de componente ale gamei de uzura, vei gasi cu siguranta produsul potrivit in oferta noastra.

Calitatea este prioritatea noastra, de aceea lucram doar cu producatori de incredere si respectam cele mai inalte standarde in industrie. Talpa cauciuc pe care o oferim este 100% alegerea corecta, ceea ce iti garanteaza o compatibilitate perfecta si o performanta de inalta calitate. Durabilitatea este un alt aspect esential al piesei. Alegand produse de inalta calitate, te asiguri ca vei beneficia de o durata de viata lunga a piesei de schimb si de o rezistenta remarcabila in fata uzurii si stresului mecanic.

Talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 424B- investeste in componente sigure!
Piesele uzuale, cele care se incadreaza la categoria „uzura si consumabile”, nu sunt lipsite de importanta! O astfel de talpa cauciuc are un rol important, cu reverberatii in siguranta operationala a utilajului tau. Talpa de cauciuc asigura stabilitatea utilajului tau pe suprafete asfaltate, sau betonate. Imediat cum ai stabilizat utilajul in pozitie de lucru, poti sa dai drumul la treaba in siguranta!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Garantie
Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Aceasta talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 424B vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! O talpa cauciuc pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 424B este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montaj
Un montaj realizat la stadarde de top iti va prelungi durata de funcionare optima a utilajului tau! Renunta la improvizatii si la mesteri neseriosi! Acceseaza servicii de calitate, pentru o afacere care da roade!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura