Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa cauciuc stabilizator buldoexcavator Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
4DV3WUHM-RA
Out Of stock
Descriere
O talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 430D va reduce vibratiile si socurile generate de terenurile accidentate sau denivelate. Aceasta contribuie la confortul operatorului si la protejarea utilajului de stresul excesiv, prelungind astfel durata de viata a acestuia. Alege talpa cauciuc de calitate superioara si obtine rezultatele dorite in lucrarile tale. Increderea noastra in produsele pe care le oferim este sustinuta de satisfactia clientilor nostri. Alatura-te si tu listei noastre de clienti multumiti si bucura-te de toate avantajele oferite de talpa noastra cauciuc!

Cand vine vorba de stabilitatea si performanta utilajelor tale, talpa cauciuc este un element esential. Realizata dintr-un material durabil si rezistent, talpa cauciuc ofera aderenta maxima pe orice suprafata si contribuie la prevenirea alunecarilor si accidentelor. Indiferent de natura activitatii tale - constructii, agricultura sau orice alta industrie care implica utilizarea utilajelor grele - talpa cauciuc asigura stabilitatea si siguranta in timpul lucrului. Aceasta reduce riscul de derapaj si iti ofera control total asupra utilajului, indiferent de conditiile de teren.

Talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 430D - opereaza sigur!
Piesele uzuale, cele care se incadreaza la categoria „uzura si consumabile”, nu sunt lipsite de importanta! O astfel de talpa cauciuc are un rol important, cu reverberatii in siguranta operationala a utilajului tau. Talpa de cauciuc asigura stabilitatea utilajului tau pe suprafete asfaltate, sau betonate. Imediat cum ai stabilizat utilajul in pozitie de lucru, poti sa dai drumul la treaba in siguranta!

Alaturi de tine, cu servicii extra!
Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Garantie
Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Aceasta talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 430D vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! O talpa cauciuc pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 430D este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montaj
Iata un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Fiindca ai un asa articol calitativ, asigura-i si un montaj executat asa cum trebuie! Asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura