Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa cauciuc stabilizator buldoexcavator Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
6HO5BMK0-RA
Out Of stock
Descriere
O talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 428D este o componenta de incredere! La noi vei gasi talpi cauciuc de inalta calitate, disponibile intr-o varietate de dimensiuni si modele, potrivite pentru diferite tipuri de utilaje si aplicatii. Echipa noastra de specialisti sta la dispozitia ta pentru a te consilia in alegerea taplii de cauciuc potrivite pentru nevoile tale specifice. Fiind un furnizor de incredere in domeniul pieselor de schimb pentru utilaje, ne asiguram ca toate talpile cauciuc comercializate sunt conforme cu cele mai ridicate standarde de calitate si performanta.

Asa ca poti avea incredere ca vei obtine un produs fiabil si durabil, gata sa faca fata provocarilor tale de lucru. Alegand talpa noastra cauciuc, vei beneficia nu doar de calitate superioara, ci si de un raport calitate-pret excelent. Intelegem importanta eficientei si rentabilitatii in mediul de afaceri, asa ca ne asiguram ca oferim produse de inalta calitate la preturi competitive.

Talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 428D - investeste in performanta!
Piesele uzuale, cele care se incadreaza la categoria „uzura si consumabile”, nu sunt lipsite de importanta! O astfel de talpa cauciuc are un rol important, cu reverberatii in siguranta operationala a utilajului tau. Talpa de cauciuc asigura stabilitatea utilajului tau pe suprafete asfaltate, sau betonate. Imediat cum ai stabilizat utilajul in pozitie de lucru, poti sa dai drumul la treaba in siguranta!

Alaturi de tine, cu servicii extra!
Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Garantie
Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Aceasta talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 428D vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! O talpa cauciuc pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 428D este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montaj
Iata un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Fiindca ai un asa articol calitativ, asigura-i si un montaj executat asa cum trebuie! Asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura