Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa cauciuc stabilizator buldoexcavator Caterpillar 444F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444F
Cod produs
PN25Y68T-RA
Out Of stock
Descriere
O talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 444F este testata si verificata pentru a asigura performanta superioara si rezistenta in timp. Avem incredere in produsele noastre si oferim garantie pentru fiecare talpa cauciuc achizitionata de la noi. Nu mai pierde timp si bani cu piese de schimb de calitate inferioara! Opteaza pentru talpa cauciuc de la noi si vei beneficia de stabilitate, protectie si durabilitate in orice conditii de lucru. Investeste in talpa cauciuc care face diferenta si asigura performanta optima a utilajului tau.

Avand o echipa de experti in domeniu, suntem pregatiti sa-ti oferim asistenta tehnica si consultanta specializata pentru a alege talpa cauciuc potrivita pentru utilajul tau. Indiferent de cerintele tale specifice, avem solutiile adecvate si te putem ghida in alegerea corecta. Fiind constienti de importanta functionarii fara intreruperi a utilajului tau, punem accent pe calitatea si fiabilitatea produselor noastre.

Talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 444F - investeste in sisteme si parti pentru utilaje din fruntea clasamentului!
Piesele uzuale, cele care se incadreaza la categoria „uzura si consumabile”, nu sunt lipsite de importanta! O astfel de talpa cauciuc are un rol important, cu reverberatii in siguranta operationala a utilajului tau. Talpa de cauciuc asigura stabilitatea utilajului tau pe suprafete asfaltate, sau betonate. Imediat cum ai stabilizat utilajul in pozitie de lucru, poti sa dai drumul la treaba in siguranta!

Alaturi de tine, cu servicii extra!
Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Garantie
Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Aceasta talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 444F vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! O talpa cauciuc pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 444F este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montaj
Iata un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Fiindca ai un asa articol calitativ, asigura-i si un montaj executat asa cum trebuie! Asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura