Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 432F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432F
Out Of stock
Descriere
Nu spunem ca avem cele mai bune piese de schimb pentru utilaje doar de dragul de-a o spune, ci pentru ca suntem siguri ca asa este. De ce? Le alegem cu atentie si cu ajutorul a celor multi ani de experienta in domeniu pe care i-am acumulat. Ne documentam in detaliu despre fiecare piesa de schimb pe care o aducem in depozitul nostru si ascultam cu atentie recenziile clientilor. Asa s-a intamplat si in momentul in care am ales sa aducem talpa calare stabilizator Caterpillar 432F pe stoc. Nu este niciodata o intamplare cand o gasesti pe site-ul nostru!

Iti punem la dispozitie si serviciul de consultanta telefonica gratuita, unde poti fi sigur ca vei discuta numai cu profesionisti. Impreuna putem sa verificam daca acesta este produsul potrivit, iar daca nu este, cu siguranta vom gasi unul. Oricare ar fi cazul, afacerea ta nu va avea de suferit! Avem stoc permanent pe toate produsele, deci orice comanzi va ajunge la tine cat ai zice peste.

Talpa calare stabilizator Caterpillar 432F - calitatea este baza afacerii tale!
Alegerea piesei de schimb potrivite utilajului tau poate fi frustranta, stim. De ce recomandam noi acest produs? Sunt multe lucruri care ne-au convins in momentul in care am ales sa il aducem in depozitul nostru. Materialele si precizia cu care este facut ar fi unul dintre ele. Scopul lui este ca, odata montat pe stabilizator, sa ofere siguranta in timpul exploatarii utilajului, fie ca terentul este accidentat, moale sau inclinat. Randamentul este maxim in orice conditii!

Consultanta de incredere, mereu la indemana!
De la noi nu vei pleca niciodata cu produse care nu sunt compatibile cu utilajele tale. Dar nu numai! Oferim informatii complete despre intretinerea echipamentelor tale, reviziile tehnice, dar si rezolvari pentru orice situatie. Cartea noastra sunt clientii multumiti, asa ne dorim sa fii si tu! Lucrurile merg lin cand ai parteneri pe care te poti baza!

Garantie
Ne straduim sa raspundem cat mai prompt solicitarilor tale! Daca aceasta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 432F comandata prezinta defecte de fabricatie, ea va fi inlocuita in cel mai scurt timp posibil.

Livrare
Facem treaba buna de la A la Z, de aceea colaboram doar cu cele mai bune firme de curierat rapid. Comanda se face printru-un simplu apel, iar curierul se asigura ca noua talpa calare stabilizator Caterpillar 432F va fi la tine in mai putin de 24 de ore.

Montaj
Indiferent de dimensiunea piesei de schimb, recomandarea noastra este ca montajul acesteia sa fie mereu facuta de catre un specialist. Noi iti stam la dispozitie si pentru a iti recomanda un mecanic cu experienta.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura