Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placute sistem franare pentru incarcator frontal JCB 416

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 416
Out Of stock
Descriere
Meniul zilei: placute sistem fanare JCB 416 servite cu generozitate de calitate si performanta inalta! Asemenea unei delicioase mese gatite cu atentie si pasiune, aceste placute de frana sunt create pentru a-ti oferi o experienta sigura si fara probleme. La fel ca un bucatar iscusit care alege cele mai bune ingrediente, noi am selectat cu grija acest produs de cea mai inalta calitate pentru tine. Ele sunt create pentru a face fata celor mai exigente conditii de conducere. Totodata, placutele de frana asigura o franare precisa si eficienta. Cu excelenta in fiecare oprire, suntem partenerul tau de incredere pentru franarea perfecta!

ACN Piese Utilaje este o companie care ofera angajament fata de clienti! Astfel, satisfactia ta este cea mai importanta prioritate. Suntem aici pentru a te servi in cel mai profesionist mod cu putinta. Vino la noi si vei gasi super piese de schimb pentru utilajele tale! Dar, in plus fata de piesele de schimb, oferim si servicii suplimentare. De exemplu, transport ultra-rapid, asistenta gratuita si sfaturi cu privire la intretinere. Ne dorim sa iti oferim o experienta completa si fara griji. Indiferent de problema sau necesitatea ta, suntem pregatiti sa te ghidam catre cea mai buna solutie!

Cu aceste placute sistem franare JCB 416 alaturi de tine, vei fi maestrul franarii!
Placutele de frana sunt adevaratele eroine ale unui sistem de franare eficient. Ele transforma o apasare de pedala de frana intr-o oprire sigura si controlata prin contactul lor cu discul de frana. Astfel, asigura ca echipamentul tau se opreste in siguranta, in orice moment.

Sfaturi valoroase, cost zero!
Serviciul de consultanta gratuita de la ACN Piese Utilaje este inegalabil! Am dezvoltat acest serviciu special pentru a te ajuta sa obtii cele mai bune sfaturi de la experti. Prin urmare, o echipa dedicata din cadrul firmei noastre se ocupa sa iti furnizeze toate detaliile de care ai nevoie: transport, montaj, intretinere sau chiar alte aspecte asemanatoare. Tot ce trebuie sa faci este sa le pui intrebari. Suntem aici pentru a te asista!

Livrare
Solutia pentru nevoile tale urgente! Cu livrarea noastra rapida in doar 24 de ore, poti avea produsul placute sistem franare pentru incarcator frontal JCB 416 chiar maine. Profita de eficienta serviciului nostru de livrare rapida si comada acum online sau la telefon!

Montaj
Pentru cei care se simt nesiguri cu privire la modul corect de a monta piesa comandata, noi suntem aici sa va ajutam. Vom facilita conexiunea ta cu o echipa de profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu trebuiasca sa va puneti propria siguranta in pericol incercand sa instalati produsul pe echipamentul vostru. Suntem dedicati sigurantei tale!

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
- Aceasta piesa este compatibila cu modelele: JCB 416S, JCB 416B.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura