Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placute sistem franare pentru incarcator frontal JCB 414

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 414
Out Of stock
Descriere
Pastreaza-ti incarcatorul frontal in miscare cu produsul placute sistem franare JCB 414 - numai bune pentru siguranta ta si a celor din jur! ACN Piese Utilaje este partenerul ideal pentru nevoile tale, deoarece iti pune la dispozitie aceste piese esentiale pentru sistemul de franare a utilajului tau! Ceea ce face acest produs sa fie unul calitativ consta chiar iti materialele de exceptie din care este fabricat. Mai mult, acestea sunt si cele care ii asigura o durabilitate numai buna, incat sa nu fii nevoit sa schimbi placutele prea curand! Ti-e teama ca pretul va fi unul care iti depaseste bugetul? Nicio grija! Noi vindem numai la preturi mici!

Suntem mereu in cautarea inovatiei in domeniul utilajelor si al solutiilor tehnice de ultima generatie. Fie ca esti in cautarea celor mai recente piese de schimb sau a sfaturilor provenite de la experti in industrie, la ACN Piese Utilaje gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti mentine afacerea in miscare. Satisfactia clientilor nostri este misiunea noastra, iar inovatia este drumul nostru catre succesul comun. Alege compania noastra si te asiguram ca nu vei regreta niciun moment!

Placute sistem franare JCB 414 - calitatea care conteaza!
Placutele de frana sunt un element vital al sistemului de franare al oricarui utilaj. Ele asigura franarea prin contactul dintre ele si discul de frana. Atunci cand tu vei apasa pe pedala de frana, placutele de frana vor fi presate impotriva discului de frana, generand astfel frictiune. Contactul constant intre placutele de frana si discul de frana este esential. Astfel, sistemul de franare va functiona in mod eficient.

Sfaturi de top, fara costuri ascunse!
ACN Piese Utilaje ofera o exceptionala experienta pentru clientii sai! Am introdus serviciul nostru de consultanta gratuita in companie, pentru a te ajuta sa beneficiezi de cele mai bune sfaturi de la profesionisti. Prin urmare, o echipa dedicata din cadrul organizatiei noastre este responsabila sa iti furnizeze informatii despre tot ce ai nevoie: transport, montaj, intretinere sau chiar alte subiecte similare. Tot ce trebuie sa faci este sa le adresezi intrebari. Suntem aici pentru tine!

Livrare
Solutia pentru nevoile tale urgente! Cu livrarea noastra rapida in doar 24 de ore, poti avea produsul placute sistem franare pentru incarcator frontal JCB 414 chiar maine. Profita de eficienta serviciului nostru de livrare rapida si comada acum online sau la telefon!

Montaj
Pentru cei care se simt nesiguri cu privire la modul corect de a monta piesa comandata, noi suntem aici sa va ajutam. Vom facilita conexiunea ta cu o echipa de profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu trebuiasca sa va puneti propria siguranta in pericol incercand sa instalati produsul pe echipamentul vostru. Suntem dedicati sigurantei tale!

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
- Aceasta piesa este compatibila cu modelele: JCB 414S, JCB 414SLE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura