Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub incarcator frontal JCB TM180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM180
Out Of stock
Descriere
Chiar de-i un pispirel, surubul e o piesa de baza in structura masinariei tale. Nu alege orice ciuruc, mizeaza pe calitate. Acest surub incarcator frontal JCB TM180 te va surprinde cu rezistenta sa exceptionala, caci este o piesa de cursa lunga, super fiabila. Te poti baza pe el, nu te va lasa la greu! dar si pentru fiabilitatea de care da dovada. Montajul joaca un rol la fel de important, sa stii. Insa nu e deloc dificil sa iti mentii utilajul in perfecta stare de functionare.

Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor, toate una si una, pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate. Cand intampini probleme tehnice, suntem aici pe baricade, pregatiti sa-ti dam o mana de ajutor. Specialistii nostri te ajuta sa identifici cauzele defectiunilor, dar si remediile necesare. Suna-ne, rezolvam in doi timpi si trei miscari!

Surub incarcator frontal JCB TM180 - pentru un plus de performanta!
Daca ti-ai privi utilajul ca pe un puzzle urias, ai vedea cum fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are contributia sa la formarea desavarsita a intregului. Nu e niciuna mai putin importanta decat cealalta, oricare dintre ele ar lipsi, ai resimti efectele imediat. Acest surub incarcator frontal JCB TM180 are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce il face deosebit de important in arhitectura utilajului tau.

Ai dubii? Avem informatiile de care ai nevoie!
Daca ai nelamuriri sau nu reusesti sa depistezi cauza vreunei defectiuni, specialistii nostri te vor scoate la liman. Alege modul in care vrei sa comunicam si vei avea acces rapid la informatiile necesare pentru a merge mai departe. Doar n-ai sa te impotmolesti intr-o defectiune. Solutiile sunt la un pas de tine, profita de avantajele pe care ti le oferim! Contacteaza-ne, e simplu. Iar consultanta nu te costa nimic!

Comanda cu incredere, esti pe deplin asigurat. Acest surub pentru incarcator frontal JCB TM180 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie, asadar, ti-l inlocuim, daca e sa fie cazul de asa ceva. Desi, nu prea credem sa fie astfel de probleme. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul, colaboram cu niste curieri foarte rapizi, care iti vor aduce acest surub incarcator frontal JCB TM180 in aproximativ 24 de ore in orice localitate din tara. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online . Sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa nu arunci banii pe fereastra si sa eviti dezamagirile, apeleaza pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce-au de bifat pentru a-ti asigura rezultate maxime. Nu de alta, dar un montaj impropriu iti poate aduce surprize neplacute, caci poate afecta atat piesa in cauza, cat si piesele conexe, n-are rost sa risti. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura