Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Out Of stock
Descriere
Nu te mai stresa, c-o rezolvam! Doar un surub nu-i un capat de tara. Asta nu inseamna sa alegi la intamplare unul, doar ca sa fie acolo. Pentru o functionare impecabila, nu fa rabat la calitate, chiar de e vorba de un banal surub. Avem pentru tine acest surub cardan punte JCB 3CX super rezistent si fiabil, ca sa poti lucra eficient vreme indelungata. Asigura-te ca e montat corespunzator si ai sa uiti de el.

Caci calitatea este esentiala, daca iti doresti performanta si eficienta. Altfel, o tii intr-o perpetua reparatie si n-ai nimic de castigat, doar de pierdut. Orice defectiune ai intampina, vei gasi la noi cele mai bune remedii. Suna-ne si expune-ne problema pe scurt! Specialistii nostri iti vor recomanda piesele de care ai nevoie si te consiliaza pas cu pas ca sa scapi de belea.

Surub cardan punte JCB 3CX - pentru o functionare ca la carte!
Daca ti-ai privi utilajul ca pe un puzzle urias, ai vedea cum fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are contributia sa la formarea desavarsita a intregului. Nu e niciuna mai putin importanta decat cealalta, oricare dintre ele ar lipsi, ai resimti efectele imediat. Acest surub cardan punte JCB 3CX are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce il face deosebit de important in arhitectura utilajului tau.

Ai dubii? Avem informatiile de care ai nevoie!
Daca ai nelamuriri sau nu reusesti sa depistezi cauza vreunei defectiuni, specialistii nostri te vor scoate la liman. Alege modul in care vrei sa comunicam si vei avea acces rapid la informatiile necesare pentru a merge mai departe. Doar n-ai sa te impotmolesti intr-o defectiune. Solutiile sunt la un pas de tine, profita de avantajele pe care ti le oferim! Contacteaza-ne, e simplu. Iar consultanta nu te costa nimic!

Comanda cu incredere, esti pe deplin asigurat. Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator JCB 3CX vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie, asadar, ti-l inlocuim, daca e sa fie cazul de asa ceva. Desi, nu prea credem sa fie astfel de probleme. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul, colaboram cu niste curieri foarte rapizi, care iti vor aduce acest surub cardan punte JCB 3CX in aproximativ 24 de ore in orice localitate din tara. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online . Sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa nu arunci banii pe fereastra si sa eviti dezamagirile, apeleaza pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce-au de bifat pentru a-ti asigura rezultate maxime. Nu de alta, dar un montaj impropriu iti poate aduce surprize neplacute, caci poate afecta atat piesa in cauza, cat si piesele conexe, n-are rost sa risti. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura