Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte spate Mecalac TLB840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mecalac TLB840
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de suruburi zdravene, pe care sa te poti baza in orice situatie, ai nimerit in locul potrivit. Avem pentru tine un surub cardan punte Mecalac TLB840 nemaipomenit, fiabil si extrem de rezistent in fata solicitarii intense. Daca te asiguri ca beneficiaza de un montaj corespunzator, scapi de grija lui mult si bine. Fixeaza impecabil, caci este fabricat cu maxima precizie dintr-un metal special care ii confera durabilitate. Pune-l la incercare!

Iti punem la dispozitie o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Oricand te confrunti cu o problema tehnica, nu ezita sa apelezi la noi! Vom gasi remediul potrivit care te va scoate din impas si ii va oferi utilajului tau fortele proaspete de care are nevoie. Suna-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Surub cardan punte Mecalac TLB840 - pentru o functionare impecabila!
In structura utilajului tau sunt o sumedenie de piese si far? de vreuna nu se poate, caci ar fi compromisa functionarea in ansamblu a acestuia. Acest surub cardan punte Mecalac TLB840 este responsabil cu fixarea bridei cardanului, nu poti face abstractie de el, daca-ti doresti ca utilajul tau sa functioneze in parametri optimi.

Cand dai de greu, da-ne de veste!
Iti oferim consultanta gratuita pentru remedierea oricarei defectiuni dar si in tot ce tine de intretinerea utilajului tau. Ca sa-ti fie mult mai usor sa depasesti obstacolele, tot ce-ai de facut este sa ne contactezi. Vei primi solutii prompte, pertinente din partea specialistilor nostri, ba chiar poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utiljul tau. Contacteaza-ne!

Nu risti nimic! Acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Mecalac TLB840 vine la pachet cu o garantie 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor din fabrica. Daca-i ceva, ti-l inlocuim. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de pretios este timpul si iti vom livra acest surub cardan punte Mecalac TLB840 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere!

Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, nu neglija importanta montajului. Ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute, cel mai indicat este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. De ai nevoie, ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura