Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan cutie viteze pentru incarcator frontal Case 621

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 621
Out Of stock
Descriere
Asa un surub cardan cutie viteze Case 621 de top este exact ceea ce cautai! Piesa noastra de schimb este perfect compatibila si cu Case 621D, Case 621E, Case 621F ! Cand vine vorba de componente pentru utilajele industriale, surubul cardan este un element esential. Acesta este responsabil pentru fixarea bridei cardanului, astfel ca este important sa alegi un produs de calitate. Un surub cardan realizat din materiale durabile va asigura performanta si fiabilitatea utilajului tau, chiar si in conditii dure de utilizare. In plus, acesta poate rezista la uzura si la solicitari repetate, astfel ca vei evita costurile suplimentare legate de inlocuirea componentelor. Daca doresti sa ai un utilaj care sa functioneze la capacitate maxima, atunci achizitionarea unui surub cardan de top este o investitie valoroasa. Nu uita, performanta utilajului tau depinde in mare masura de calitatea componentelor acestuia. Alege un surub cardan de top si vei avea parte de un utilaj performant si fiabil!

Un surub cardan cutie viteze Case 621 este un produs ce rezista!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Servicii de top, la un click distanta!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Transparenta in comercializarea pieselor de schimb nu este un deziderat pentru noi, este un ?must?! Nu s-ar putea altfel!

Iti faci griji despre durata livrarilor? In colaborarea cu noi nu exista mai tarziu, nu exista nu putem, nu exista mai asteapta! Vom livra acest surub cardan cutie viteze pentru incarcator frontal Case 621 super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online .

Montajul componentei iti da batai de cap? Poti apela la sfaturile specialistilor nostri! Afla toate tips and tricks-urile necesare unui montaj ca la carte! In fond, bunastarea utilajului tau depinde de un montaj realizat asa cum trebuie!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura