Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan cutie viteze New Holland W190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland W190
Out Of stock
Descriere
Un surub, doua, trei, mai multe - cate vrei, de care vrei. Le gasesti la noi oricand iti sunt de trebuinta. Este important sa le alegi pe cele potrivite scopului tau si, desigur, sa fie unele calitative, caci nu poti folosi chiar orice ciuruc. Daca fixarea bridei cardanului este problema pe care o ai de rezolvat, acest surub cardan cutie viteze New Holland W190 te va scoate din impas. Rezista mult si bine chiar si intens solicitat, pentru ca este fabricat dintr-un metal special care ii confera fiabilitate si durabilitate. Este perfect compatibil si cu modelele New Holland W190B, New Holland W190C, New Holland W190D si New Holland W190BLR.

O functionare impecabila se sustine cu piese de calitate si interventii tehnice efectuate la momentul potrivit. Alaturi de noi, este mult mai usor sa faci fata defectiunilor - ai si piese de schimb de cea mai buna calitate, dar si suport tehnic de specialitate, ca sa fii sigur ca achizitionezi piesele potrivite la momentul potrivit. Iti ascultam problemele si iti oferim solutiile cele mai eficiente. Suna-ne!

Surub cardan cutie viteze New Holland W190 - un ajutor pretios!
Fiecare piesa are rostul sau in structura utilajului tau. Gandeste-te la un puzzle urias - daca lipseste chiar si o singura piesa, imaginea de ansamblu are de suferit. De aceea nici acest surub cardan cutie viteze New Holland W190 nu-i de lepadat, daca-ti doresti un utilaj perfect functional. El este responsabil de fixarea bridei cardanului, asadar are un rol important, chiar de-i un pispirel.

Cand esti informat, ai doar de castigat!
Dar timpul parca nu mai ajunge si numai sa-ti prinzi urechile in amanunte tehnice iti mai lipseste, cand lucrarile se cer finalizate cat mai rapid. De aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde extrem de bine serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim gratuit. Solutii de remediere rapida si eficienta a defectiunilor, sfaturi tehnice competente, adaptate nevoilor utilajului tau si tot ce-ai vrea sa stii in legatura cu acesta. Contacteaza-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

N-ai motiv de ingrijorare! Daca are vreun defect, ti-l inlocuim. Pentru acest surub cardan cutie viteze pentru incarcator frontal New Holland W190 ai garantie 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Se intampla extrem de rar, dar pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Ne punem in miscare, caci time is money, stim. Iti livram acest surub cardan New Holland W190 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor nostri rapizi. Suna-ne sau sa solicita o oferta online si apoi pregateste-te sa il primesti! Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Fara un montaj corespunzator, rezultatul lasa de dorit. Daca vrei sa obtii maxim de la noua piesa, asigura-te ca montajul este realizat de persoane calificate, care stiu exact ce au de facut. Altfel, ai putea avea surprize, si nu din cele placute. Nu stii la cine sa apelezi? Iti trimitem noi pe cineva.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura