Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte fata New Holland B90BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90BLR
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de un surub cardan punte New Holland B90BLR fiabil si extrem de rezistent pentru a depasi impasul. Este o alegere impecabila pentru fixarea bridei cardanului. Cu un montaj riguros, isi va face treaba ca la carte vreme indelungata, caci nu-l sperie nici provocarile, nici solicitarea intensa. Pune-l la incercare! Te va surprinde in mod placut.

Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Oricand te confrunti cu vreo defectiune, le vei gasi pe cele de care ai nevoie pentru a iesi din impas. Iar daca nu reusesti sa depistezi cauza defectiunii sau sa identifici piesele necesare, specialistii nostri iti sar in ajutor. Nu lasam niciun aspect nelamurit, suna-ne!

Surub cardan punte New Holland B90BLR - esential pentru o functionare ca la carte!
Fiecare piesa mai mare sau mai mica, mai simpla sau mai complexa, are misiunea sa in arhitectura utilajului tau si n-ai cum sa faci abstractie de vreuna. Spre exemplu, acest surub cardan punte New Holland B90BLR este responsabil cu fixarea bridei cardanului, ceea ce-l face indispensabil pentru o functionare in parametri optimi.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Ia-ne la intrebari!
Daca ai nelamuriri sau nu reusesti sa depistezi cauza vreunei defectiuni, specialistii nostri te vor scoate la liman. Alege modul in care vrei sa comunicam si vei avea acces rapid la informatiile necesare pentru a merge mai departe. Doar n-ai sa te impotmolesti intr-o defectiune. Solutiile sunt la un pas de tine, profita de avantajele pe care ti le oferim! Contacteaza-ne, e simplu. Iar consultanta nu te costa nimic!

Daca are defecte de fabricatie, ti-l inlocuim, nu-ti fa griji. Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B90BLR beneficiaza de o garantie 6 luni de la data achizitiei, pentru defectele de fabricatie. Se intampla rar astfel de cazuri, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Sa fie acolo!

Pentru ca timpul este pretios, ne vom misca foarte rapid si iti vom livra acest surub cardan punte New Holland B90BLR super rapid! Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere!

Pentru a te bucura la maxim de performantele utilajului tau, montajul este esential. Oricat de calitativa ar fi piesa, daca nu-i montata corespunzator, performantele sale vor lasa de dorit. Ba chiar ar putea fi compromise si alte piese din jur. Iti recomandam sa lasi montajul in mainile unor profesionisti. Daca nu stii la cine sa apelezi, iti trimitem noi niste mesteri priceputi.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura