Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte fata New Holland LM1133

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM1133
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti maxim de la utilajul tau si, implicit, de la afacerea ta, improvizatiile n-au ce cauta in ecuatie. Utilajul tau e baza in munca pe care o desfasori. Mentine-l sanatos si va putea da randament asa cum iti doresti. Cum sa faci asta? Aici intervenim noi. Ti-am pregatit un adevarat arsenal de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, pentru a putea depasi orice obstacol. Iar acest surub cardan punte New Holland LM1133 completeaza perfect oferta noastra. Destinat fixarii bridei cardanului, este o piesa de cursa lunga ce-si face treaba ca la carte vreme indelungata, caci este fiabil si extrem de rezistent.

Un ajutor pretios in ce priveste intretinerea utilajului tau il reprezinta suportul tehnic oferit de specialistii nostri. Orice problema tehnica ai intampina, te vor consilia pas cu pas pana la remedierea ei. Fara stres, fara alergatura - rezultate maxime cu eforturi minime. Contacteaza-ne!

Surub cardan punte New Holland LM1133 - mizeaza pe calitate!
Utilajul tau este compus dintr-o sumedenie de piese, mai mari sau mai mici, mai simple ori mai complexe. De lipseste vreuna, cu siguranta ai o problema. Iar acest surub cardan punte New Holland LM1133 nu-i de ici, de colo, el este cel care fixeaza brida cardanului. Si, asa mic cum il vezi, joaca un rol important in structura utilajului tau.

Ai intrebari? Noi avem raspunsuri!
Cu atatea referinte tehnice si chichite, este firesc sa simti ca te iau durerile de cap incercand sa remediezi o defectiune. De aceea ne-am gandit ca ti-ar fi extrem de utila consultanta pe care ti-o oferim gratuit. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii din domeniul dinamic al utilajelor. Isi bat ei capul ca sa nu ti-l mai bati tu. Orice nelamurire ai avea, cere-le sfatul. Poti sa ne scrii sau sa ne suni, cum doresti!

Comanda cu incredere, ai pentru acest surub cardan punte fata pentru incarcator frontal New Holland LM1133 o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Se intampla extrem de rar, dar pentru orice eventualitate, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Te-ai hotarat? Suna-ne sau sa solicita o oferta online si acest surub cardan punte New Holland LM1133 pleaca spre tine. Il primesti in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Daca-ti este la indemana, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Oricat de calitativa ar fi o piesa, daca nu-i montata asa cum trebuie, nu faci mare branza. Evita surprizele neplacute apeland pentru montaj la persoane calificate, care vor sti exact ce aspecte sa bifeze pentru a-ti asigura o functionare impecabila. Daca ai nevoie de o recomandare, da-ne de veste!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura