Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan cutie viteze pentru buldozer Case 850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 850
Out Of stock
Descriere
Opteaza pentru suruburile cardan de calitate superioara pentru utilajul tau industrial si bucura-te de performanta si fiabilitate. Aceste piese de uzura sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat sa reziste in cele mai dificile conditii de lucru. Beneficiezi de durabilitate si rezistenta, precum si de sfaturile specialistilor in domeniu, care iti vor oferi recomandari personalizate pentru necesitatile tale. Investeste in calitate si performanta utilajului tau, optand pentru suruburile cardan de top! Un astfel de surub cardan cutie viteze Case 850 este remarcabil de rezistent si sigur! Piesa noastra de schimb este perfect compatibila si cu Case 850E, Case 850G !

Un surub cardan cutie viteze Case 850 este un produs durabil!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Servicii de top, la un click distanta!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Transparenta in comercializarea pieselor de schimb nu este un deziderat pentru noi, este un ?must?! Nu s-ar putea altfel!

Iti faci griji despre durata livrarilor? In colaborarea cu noi nu exista mai tarziu, nu exista nu putem, nu exista mai asteapta! Vom livra acest surub cardan cutie viteze pentru buldozer Case 850 super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online .

Montajul componentei iti da batai de cap? Poti apela la sfaturile specialistilor nostri! Afla toate tips and tricks-urile necesare unui montaj ca la carte! In fond, bunastarea utilajului tau depinde de un montaj realizat asa cum trebuie!

Specificatii tehnice:
? d=7,8mm
? L=19mm
? cheie hexagonala - 8 mm
? fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura