Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placute sistem franare pentru incarcator frontal JCB 446

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 446
Out Of stock
Descriere
Alege cu intelepciune, alege placute sistem franare JCB 446 - produsul care e mereu gata sa te protejeze! Cand vine vorba de siguranta pe sosea sau pe terenuri dificile, nu exista nicio alta optiune mai buna decat ceea ce iti punem noi la dispozitie. Aceste componente esentiale sunt rezultatul unei tehnologii de varf si a unei experiente indelungate in industria franarii. De asemenea, calitatea si performanta sunt caracteristicile noastre distinctive. Suntem aici pentru a te proteja, iar articolul acesta este exact ce iti trebuie pentru protectie in fiecare calatorie. Nu mai astepta si alege, cu incredere, placutele de frana pentru o experienta mai sigura si fara griji. Pentru ca siguranta ta este intotdeauna in prim plan!

Noi suntem compania care se ocupa de binele utilajelor tale! Fie ca ti s-a defectat o piesa la buldoexcavator, ori la incarcatorul tau frontal, ACN Piese Utilaje, iti sta la dispozitie cu o gama foarte larga de piese de schimb pentru echipamentele tale! Dar ceea ce ne face pe noi diferiti consta chiar in calitatea pe care noi o livram. Astfel, ianinte ca produsele sa ajunga la tine acasa, noi ne asiguram ca fiecare dintre ele a trecut de un atent si detaliat control al performantei! Ne mandrim cu o echipa eficienta si prospera, gata oricand sa te ajute cu tot ce ai nevoie!

Oprirea sigura incepe cu aceste placute sistem franare JCB 446 de incredere!
Aceste componente esentiale asigura franarea prin contactul dintre ele si discul de frana. Prin generarea de frictiune necesara pentru incetinirea sau oprirea utilajului, placutele de frana sunt factorul-cheie pentru controlul eficient al vitezei.

Cu noi, consultanta este gratuita!
Daca te confrunti cu probleme referitoare la intretinerea unei piese comandate de pe site-ul nostru, noi suntem aici pentru tine, cu serviciul de consultanta gratuita! In plus, te vom sprijini si cu detalii referioare la transport ori montaj. Iar daca nu te pricepi la detalii tehnice, noi iti vom explica orice ai nevoie! Suntem partenerul tau!

Livrare
Ai nevoie urgenta de piese de schimb de inalta calitate? Noi suntem aici sa te ajutam! Cu serviciul nostru de livrare rapida, in doar 24 de ore, poti obtine placute sistem franare pentru incarcator frontal JCB 446 in cel mai scurt timp posibil. Oricare ar fi cerintele tale, noi suntem gata sa le satisfacem rapid si eficient. Nu pierde timpul - plaseaza comanda acum, online sau la telefon!

Montaj
In cazul in care te confrunti cu incertitudini legate de instalarea piesei comandate, stai linistit! Avem solutia potrivita pentru tine. Vom facilita conexiunea ta cu profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu fii nevoit sa-ti asumi riscul de a instala produsul pe echipamentul tau. Siguranta ta este misiunea noastra!

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura