Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placute sistem franare pentru incarcator frontal JCB 422

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 422
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de siguranta ta si a celor din jur pe sosea, placutele de frana sunt unele dintre cele mai critice componente ale echipamentului tau. Noi avem placute sistem franare JCB 422 - piese, aparent, mici si simple. Ele sunt responsabile pentru oprirea vehiculului tau intr-un mod controlat si eficient. De asemenea, acestea sunt realizate dintr-o varietate de materiale, dar toate - de cea mai buna calitate! Piesele sunt concepute pentru a rezista la temperaturi inalte si la stresul constant al franarii. Nu uita, un program de intretinere adecvat te vor ajuta sa eviti problemele legate de franare si sa conduci cu incredere pe sosea!

Suntem hotarati sa stabilim un parteneriat cu tine - aceasta este o certitudine! Dorim sa-ti punem la dispozitie cele mai inalte standarde in materie de piese de schimb pentru utilajele tale, la preturi extrem de competitive! In plus, te asiguram ca performanta nu va fi niciodata compromisa la produsele pe care alegi sa le achizitionezi. Totodata, ne dorim sa-ti oferim o experienta unica, bazata pe informatii de la experti in domeniu. Astfel, vei avea oportunitatea de a impartasi pasiunea ta pentru tehnologie cu alti pasionati!

Placute sistem franare JCB 422 - piesele esentiale pentru siguranta ta!
In timpul fiecarei franari, placutele de frana sunt chemate sa indeplineasca un rol crucial. Ele asigura franarea eficienta a echipamentului tau, prin contactul strans cu discul de frana. Prin frictiunea creata in acest proces, energia cinetica este redusa treptat, permitand utilajului sa se opreasca in siguranta.

Apeleaza la consultanta gratuita a specialistilor nostri!
ACN Piese Utilaje ofera un excelent serviciu pentru clientii sai! Am dezvoltat serviciul de consultanta gratuita in cadrul companiei noastre pentru a te ajuta sa obtii cele mai bune sfaturi de la experti. Prin urmare, o echipa dedicata din cadrul organizatiei noastre se ocupa sa iti ofere informatii despre tot ceea ce ai nevoie: transport, montaj, intretinere si chiar alte aspecte similare. Tot ce trebuie sa faci este sa le pui intrebari. Suntem aici pentru a te ajuta!

Livrare
Ai nevoie urgenta de piese de schimb de inalta calitate? Noi suntem aici sa te ajutam! Cu serviciul nostru de livrare rapida, in doar 24 de ore, poti obtine placute sistem franare pentru incarcator frontal JCB 422 in cel mai scurt timp posibil. Oricare ar fi cerintele tale, noi suntem gata sa le satisfacem rapid si eficient. Nu pierde timpul - plaseaza comanda acum, online sau la telefon!

Montaj
In cazul in care te confrunti cu incertitudini legate de instalarea piesei comandate, stai linistit! Avem solutia potrivita pentru tine. Vom facilita conexiunea ta cu profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu fii nevoit sa-ti asumi riscul de a instala produsul pe echipamentul tau. Siguranta ta este misiunea noastra!

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
- Aceasta piesa este compatibila cu modelul: JCB 422ZX.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura