Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placute sistem franare pentru transmisie JCB SS400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB SS400
Out Of stock
Descriere
Fii maestrul franarii cu aceste placute sistem franare JCB SS400 - un produs excelent! Descopera acest articol remarcabil, care iti garanteaza siguranta deplina. Placutele de frana sunt fabricate din materiale solide si sigure, asigurandu-ti protectia in fiecare moment la volanul vehiculului tau! In plus, sunt dezvoltate cu tehnologie avansata, pentru performanta optima in orice conditii de mediu. Si nu trebuie sa-ti faci griji in privinta pretului! Ne dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta, asa ca am considerat esential sa-ti punem la dispozitie cel mai performant produs la un pret competitiv pe piata! Cu noi, esti in maini sigure!

Ne straduim sa oferim clientilor nostri produse la un nivel de tehnologie avansat. Acest lucru creeaza un raport excelent intre pret si calitate, care se dovedeste a fi cel mai atractiv de pe piata si este greu de refuzat. Cu astfel de beneficii irezistibile, de ce sa nu achizitionezi chiar acum piesa de care aveti nevoie pentru utilajul tau? Mai mult decat atat, daca alegi sa faci echipa cu noi, iti garantam durabilitatea si usurinta in intretinerea fiecarui produs! Cum realizam acest lucru? Incepand din momentul in care marfa ajunge in depozitul nostru generos, ne asiguram ca satisface cele mai stricte standarde de calitate!

Placute sistem franare JCB SS400 - siguranta pe drumuri!
Cu fiecare apasare a pedalei de frana, placutele de frana sunt chemate sa faca un lucru esential: sa opreasca vehiculul intr-un mod controlat si sigur. Ele reusesc acest obiectiv prin contactul lor strans cu discul de frana. Acest contact creeaza o frictiune puternica, transformand energia cinetica a masinii in caldura si incetinind-o treptat. Astfel, placutele de frana joaca un rol esential in siguranta fiecarei calatorii.

Intelepciune gratuita la fiecare pas!
Suntem aici pentru a face diferenta! ACN Piese Utilaje se evidentiaza printr-un serviciu de exceptie destinat clientilor sai. Cu scopul de a te ajuta sa iei cele mai bune decizii, am introdus, in compania noastra, serviciul de consultanta gratuita. Acest serviciu iti pune la dispozitie expertiza si sfaturile noastre profesioniste. O echipa dedicata din cadrul firmei noastre este disponibila pentru a-ti oferi toate detaliile necesare, inclusiv aspecte precum transport, montaj, intretinere sau orice alt subiect relevant. Cu incredere, poti sa ne adresezi intrebarile tale. Suntem aici sa te sustinem cu fiecare pas!

Livrare
Cu livrarea noastra rapida, poti comanda calitativele placute sistem franare pentru transmisie JCB SS400 de care ai nevoie astazi si le vei avea maine. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la intarzieri sau asteptari lungi. Comanda se plaseaza online sau la telefon!

Montaj
Daca te afli in situatia in care nu esti sigur cum sa montezi corect piesa pe care ai comandat-o, nu trebuie sa iti faci griji. Aici intervenim noi, pentru ca suntem aliatul tau. Iti vom face conexiunea pentru tine cu o echipa de profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu fii pus in situatia de a-ti pune propria siguranta in pericol incercand sa instalezi produsul pe echipamentul tau. Responsabilitatea este esentiala!

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura