Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa punte fata Komatsu WB97R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5Eo
Out Of stock
Descriere
Aceasta planetara completa punte fata Komatsu WB97R-5EO iti asigura o functionare excelenta vreme indelungata. Super rezistenta si fiabila, componenta aceasta este extrem de rezistenta si de fiabila, caci a fost prelucrata la cele mai inalte standarde, iar materialele folosite la fabricarea sa sunt de calitate superioara. Tot ce iese din uzinele Carraro poarta amprenta incontestabila a calitatii!

Cu ingredientele potrivite, calea spre succes iti este netezita. Intelegem perfect nevoile tale si ne pliem pe ele pentru a-ti putea oferi la timp toate resursele de care ai nevoie in privinta intretinerii utilajului tau. Ne reinnoim constant stocurile si ne asiguram ca produsele pe care ti le punem la dispozitie bifeaza din plin criteriul calitatii. In plus, specialistii nostri isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele pentru a-ti furniza cele mai eficiente solutii, adaptate problemelor tehnice cu care te confrunti. Suna-ne!

Planetara completa punte fata Komatsu WB97R-5EO - pentru o functionare impecabila!
Fiecare componenta din arhitectura utilajului tau are locul si rolul sau bine determinate, contribuind la punerea in miscare a acestui mecanism complex. E suficient una sa cedeze ca intreaga activitate sa-ti fie data peste cap. Iar daca te intrebi de ce aceasta planetara completa punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO este atat de importanta, ei bine, ea este cea care transmite forta motorului catre roti, inlesnindu-le miscarea, si de asemenea le ajuta sa ramana pe pozitii.

Te ajutam sa-ti mentii utilajul in forma maxima!
Oferta noastra de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor este completata perfect de serviciile tehnice conexe pe care ti le oferim. Stim ca uneori poti intampina dificultati fie in indentificarea piesei potrivite, fie in ce priveste depistarea cauzei unei defectiuni ori legate de montaj. In astfel de momente neplacute, nu te lasam singur. Specialistii nostri iti sunt alaturi si iti ofera consultanta gratuita! Nu te sfii sa ne contactezi - iti va fi mult mai simplu sa depasesti obstacolele!

Comandand de la noi aceasta planetara completa punte fata Komatsu WB97R-5EO nu risti nimic. Esti acoperit in fata eventualelor defecte de fabricatie de o garantie de 6 luni de la data facturarii, iar documentele necesare le vei gasi in colet. Desi putin probabil sa ai nevoie de ele, iti recomandam sa le pastrezi.

Pentru ca stim cat de important este sa ai cat mai rapid piesa de care ai nevoie, aceasta planetara completa punte fata Komatsu WB97R-5EO porneste catre tine imediat ce ai plasat comanda online sau telefonic. Si o primesti super rapid! Sau, daca esti pe-aproape, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane specializate, care sa-ti poata remedia defectiunea sigur, rapid si eficient. Surubari gasesti pe toate drumurile, dar nu te sfatuim sa te lasi pe mana lor. La nevoie, iti asiguram interventii tehnice la punctul de lucru al utilajului tau. In orice colt al tarii te-ai afla, se rezolva!

Planetara lunga - 22 dinti
Planetara scurta - 12 dinti
Lungimea totala a piesei - 980mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura